ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1981
ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΘΥΡΑ 9
Τ.Κ. 546 36 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΤΗΛ. 2310 200-160, FAX 2310 200-159 email: epsmath@otenet.gr

Αρ. Πρωτ. - 214 - Θεσσαλονίκη, 5 Μαΐου 200
Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ, στα πλαίσια ανάπτυξης του αθλήματος, διοργάνωσε το Πρωτάθλημα Β. Ελλάδος Ορεινής Ποδηλασίας – ΜΤΒ σε όλες τις κατηγορίες το Σαββατοκύριακο 2-3 Μαΐου στη Φλώρινα. Οι αγώνες έγιναν με τη συνεργασία του νεοϊδρυθέντος Συλλόγου της Ένωσης Α.Ο.Φλώρινας.
Φανταστικό ήταν το θέαμα που γεύτηκαν όσοι παρακολούθησαν τους μικρούς ποδηλάτες να αγωνίζονται στο Ζωολογικό κήπο της Φλώρινας το Σάββατο το απόγευμα.
Ποδήλατα κάθε μεγέθους και χρώματος γέμισαν την περιοχή, δίνοντας την ευκαιρία στον κάθε θεατή να θαυμάσει τους μικρούς ποδηλάτες 8-10 ετών – κατηγορία Μίνι μικρά, 11-12 ετών – κατηγορία Μίνι μεγάλα, αλλά και τους μεγαλύτερους στην κατηγορία Παμπαίδων, Κορασίδων, Πανκορασίδων να παίρνουν μέρος τους αγώνες για τον τίτλο του Πρωταθλητή Β. Ελλάδας.
Την Κυριακή οι μεγαλύτερες κατηγορίες Ανδρών, Εφήβων, Παίδων, διαγωνίστηκαν σε μια υπέροχη διαδρομή ολυμπιακών προδιαγραφών, μήκους 7,3 χλμ. στη Δροσοπηγή Φλώρινας, απολαμβάνοντας την ομορφιά του βουνού και της φύσης. Τα σχόλια για την επιλεγμένη διαδρομή ήταν άριστα. Τους αγώνες παρακολούθησε και ο εθνικός προπονητής του ΜΤΒ κ. Ρώμας, ο οποίος ενθουσιασμένος δήλωσε ότι θα κάνει πρόταση στην Ομοσπονδία για διεξαγωγή του Πανελληνίου πρωταθλήματος στη Φλώρινα.
Στους αγώνες το διήμερο συμμετείχαν 150 περίπου αθλητές από τα Σωματεία: ΠΑΟΚ, ΠΟ.ΔΑΙΔΑΛΟΣ Δράμας, ΠΟ.ΒΕΛΟΣ, ΠΣ.ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ Κομοτηνής, ΓΣ.ΗΡΑΚΛΗΣ, ΑΣ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ, ΠΕΚΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, Β.Α.Ο., ΑΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ, ΑΣ.ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ, ΑΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΕΟΣ ΡΟΔΟΛΙΒΟΥΣ, ΑΠΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΣΕΡΡΩΝ.
Ο Β.Α.Ο. πήρε το πρωτάθλημα στις κατηγορίες Μίνι Μικρά με τον Τσορτσουκτσίδη Ηλία, Παμπαίδων με τον Βροχίδη Αλέξανδρο και Εφήβων με τον Ταχόπουλο Νίκο. Στην κατηγορία των Μίνι Μεγάλα πρωταθλητής βγήκε ο Πάσχος Σταύρος του ΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ, στους παίδες ο Κωνσταντινίδης του ΠΟ ΒΕΛΟΥΣ και στους Άνδρες ο Παπαδόπουλος-Σιαμλίδης Θωμάς του ΠΕΚΟ Θεσσαλονίκη.
Δυναμική η εμφάνιση του νέου Συλλόγου ΑΟ Φλώρινας με πολλές συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες και πολλές θέσεις στην εξάδα στις κατηγορίες Μίνι.
Τους αγώνες παρακολούθησαν πλήθος κόσμου, επίσημοι, μέλη συλλόγων, γονείς, φίλοι του αθλήματος.
Οι απονομές στους νικητές ανά κατηγορία έγιναν επί τόπου από τον Πανασιολογιώτατο πατήρ Κοσμά, τους Αντινομάρχες κ. Αντωνιάδη Ιωαν. και κ. Ευαγγέλου Χρήστο, τον Αντιδήμαρχο κ. Κρομμύδα Σπύρο, τον Πρόεδρο του ΑΟ Φλώρινας κ. Μπόσκο Αλεξ. , τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων ΕΠΣΜΑΘ κ. Παρμακλή Πέτρο, τον πρόεδρο Αθλητικού Συλλόγου Δροσοπηγής κ. Καρρά Βασίλη, τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Δροσοπηγής κ. Χαρίση Παύλο και τον Γ.Γραμματέα ΑΟ Φλώρινας κ. Κότση Αθανάσιο.
Σημαντική η βοήθεια από τα μέλη του Συλλόγου ΑΟ Φλώρινας στην διοργάνωση των αγώνων που συνέβαλλαν στην επιτυχία τους και ιδιαίτερα του προπονητή κ. Τίτα Χρήστου και του εφόρου Ποδηλασίας και ιατρού των αγώνων κ. Σβαρνά Θεόδωρου οι οποίοι αγωνίστηκαν πραγματικά για την άρτια διοργάνωση σε όλους τους τομείς. Τα συγχαρητήρια από όλους μας είναι η επιβράβευση τους και αξίζει να τους ευχαριστήσουμε θερμά.
Επισυνάπτονται αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων, φωτογραφικό υλικό.
Παρακαλούμε για τη δημοσίευση του παραπάνω κειμένου.
Ευχαριστούμε
Από το γραφείο της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου