ΦΛΩΡΙΝΑ:29-10-2009


ΑΠΟΨΕΙΣ

ΦΙΛΕ ΜΠΙΛΗ

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΗΧΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ

Έφτασε και πάλι ο καιρός για την Χειμερινή Ολυμπιάδα.
Και φυσικά παρών και πάλι ο συνήθης ύποπτος στο προσκήνιο της επικαιρότητας. —Ο ΜΠΙΛΗΣ---που θα μας κάνει υπερήφανους ως Έλληνες ,ως Φλωρινιώτες ,ως φίλους .ΜΠΡΑΒΟ του ΜΠΙΛΗ.
Φυσικά και εννοώ τον αγαπημένο φίλο ,Φλωρινιώτη , ΒΑΣΙΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ που για 4η φορά θα συμμετέχει σε ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ και που είναι ο αθλητής με την καλύτερη σε όλα τα χρονικά, επίδοση Έλληνα αθλητή.
Όλοι θα τρέξουν να τον χαιρετίσουν ,να τον μνημονεύσουν σε διάφορες φιέστες και εκδηλώσεις ,όμως τελικά με το πέρας και αυτής της Ολυμπιάδας θα τον ξεχάσουν.
Μήπως φταίει που είναι υπερήφανος και ταπεινός και δεν έχει μάθει να ζητεί όπως πολλοί από εμάς ,που είτε έχουμε είτε δεν έχουμε τα προσόντα ψάχνουμε να βολευτούμε σε καμιά δουλίτσα?
Είναι και το άλλο, τι να πούμε στα παιδιά μας ,στους μικρούς αθλητές, για το μέλλον στον Ελληνικό Πρωταθλητισμό, ότι μπορεί να τους χρησιμοποιήσουν όσο είναι πρώτοι και μετά να τους πετάξουν σαν στιμένες λεμονόκουπες? Χωρίς να τους έχουν εξασφαλίσει μια στοιχειώδη δουλειά? Πως είναι δυνατόν σε πάρα πολλά κράτη να υπάρχει μέριμνα για αυτό ,εδώ και πολλά χρόνια και όχι στην Ελλάδα.
Το αποτέλεσμα είναι το εξής: Στην Ελλάδα ο πρωταθλητισμός σταματά στην 2η Λυκείου γιατί το μέλλον από κει και πέρα είναι αβέβαιο και αν συνεχίσεις ή πρέπει να είσαι τέκνο πλούσιου γονέα (που θα σου έχει εξασφαλίσει μια δουλειά )ή αλλιώς ρισκάρεις
--βλέπε ΜΠΙΛΗ--.
ΤΙΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣ.ΑΓΩΓΗΣ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου