ΦΛΩΡΙΝΑ:16-6-2010

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΟΦ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ BIANCHI CUP 2010

Πολύ καλή χαρακτηρίζεται η εμφάνιση των αθλητών του ΑΟΦ στους αγώνες Ορεινής ποδηλασίας που πραγματοποιήθηκαν στην ΚΑΡΔΙΤΣΑ στο Πάρκο Πλαστήρα στις 12-6-2010 με διοργανωτές την Νομαρχία και τον Δήμο Καρδίτσας και στην Λάρισα στο Πάρκο Αλκαζάρ στις 13-6-2010 με διοργανωτές τον Δήμο και την Νομαρχία Λάρισας. Την οργάνωση των αγώνων είχε αναλάβει το κατάστημα Ποδηλάτης , ήταν δε αγώνες που εντάσσονται στο επίσημο καλεντάρι της ΕΛΛ.ΟΜΟΣΠΟΝΔ.ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ.
Οι αθλητές της Φλώρινας αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες καταλαμβάνοντας πολλές θέσεις στην δεκάδα.
Τα τρύπια λάστιχα και τα πολλά αγκάθια στην διαδρομή στην Λάρισα στέρησαν τα μετάλλια από τους Κηπουρόπουλο Περικλή-Δήμου Δημήτρη και Ζωγράφου Μιχαέλα .
Η μετακίνηση έγινε με όχημα του ΑΟΦ και ΙΧ αυτοκίνητα, με αρχηγό τον Πρόεδρο του Ομίλου κ. ΜΠΟΣΚΟ ΑΛΕΞ, συνοδό φροντιστή τον Ιωαννόπουλο Ιωάννη και προπονητές την Παπακοσμά και τον Τίτα.
Η διαμονή –διανυκτέρευση διασφαλίστηκε στην Καρδίτσα από τους άψογους Διοργανωτές. Μετά τους αγώνες οι μικροί αθλητές συνδέοντας την αγωνιστική μορφή της αποστολής με την αναψυχή μετέβησαν σε παραθαλάσσια περιοχή της Κατερίνης όπου πήραν το μπανάκι τους
Να σημειωθεί ότι η Ζωγράφου με την εξαιρετική εμφάνιση της στον προηγούμενο αγώνα στην Λίμνη Πλαστήρα στις 30-5-2010 κατάφερε να φοράει την κίτρινη φανέλα του πρωταθλητή . Θα μεταβεί την Κυριακή 20-6-2010 στην Ελάτη ΤΡΙΚΆΛΩΝ -όπου εκεί θα πραγματοποιηθεί ο τελικός Ελλάδος JOUNIOR CUP- με σκοπό να διατηρήσει το προβάδισμα και να βγει κυπελλούχος Ελλάδος 2010.

Το Δ.Σ συγχαίρει τους αθλητές του για τις θέσεις τους, και ευχαριστεί θερμά τον ΧΟΡΗΓΟ της αποστολής, την Επιχείρηση ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΒΑΚΗΣ και τον επιχειρηματία κο ΒΕΛΛΙΟ ΒΑΚΗ


ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου