ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Εβδομαδιαίο καλοκαιρινό camp Α.Ο.Φ. 18-24 Αυγούστου 2011
Ο Αθλητικός Ομιλος Φλώρινας προτίθεται να διοργανώσει καλοκαιρινό αθλητικό camp στην κατασκήνωση Ελαιώνες στο Γομάτι-Πυργαδίκια Χαλκιδικής. Οι συμμετέχοντες θα συνοδεύονται συνεχώς από τους προπονητές Τίτα Χρήστο και Μογλενίδη Χρήστο οι οποίοι θα είναι υπεύθυνοι για την μεταφορά από και προς την κατασκήνωση καθώς και για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν κατά την διαμονή τους.
Περιγραφή : Οι αθλητές μας κάθε μέρα μετά το πρωινό ξύπνημα και πριν το πρωινό γεύμα, θα μεριμνούν για την ατομική τους υγιεινή, την τακτοποίηση και την καθαριότητα του χώρου που θα μένουμε. Θα έχουν 5 γεύματα ημερησίως (πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό, απογευματινό και βραδινό) και μεσημεριανή ώρα ξεκούρασης/κοινής ησυχίας. Τα πρωινά θα συμμετέχουν σε αθλοπαιδιές και παιχνίδια στους χώρους άθλησης καθώς και μπάνιο στην θάλασσα ή την πισίνα. Τα απογεύματα θα ακολουθούν το ενιαίο πρόγραμμα προπόνησης του ΑΟΦ το οποίο θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: προπόνηση φυσικής κατάστασης, αντοχής και δύναμης. Προπόνηση με την αντίσταση του νερού σε θάλασσα και πισίνα. Ασκήσεις δρομικές, αλτικές και ισορροπίας. Μιμητικές ασκήσεις σε παιγνιώδη μορφή για την αφομοίωση της σωστής τεχνικής κτλ. Μια από τις μέρες και ανάλογα με τον καιρό θα πραγματοποιηθεί νυχτερινή διαβίωση σε κοντινή παραλία με υπνόσακους.
Τα οφέλη που αποκομίζει ο αθλητής με την συμμετοχή του στο αθλητικό camp είναι πολλαπλά:
• Βελτίωση της αθλητικής του απόδοσης μέσω προσεκτικά σχεδιασμένου προγράμματος άθλησης
• Διακοπές και ψυχαγωγία με τους φίλους του
• Ομαδοποίηση, κοινωνικοποίηση και απογαλακτισμός από το οικογενειακό περιβάλλον
• Σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των αθλητών και μεταξύ αθλητών-προπονητών
• Επιμονή στο να πετύχει το μέγιστο των ικανοτήτων του
• Ανάπτυξη προσωπικών και κοινωνικών αξιών
• Σεβασμός στους κανόνες, αποκτά αίσθημα κοινής ευθύνη
• Προσωπική υπευθυνότητα μέσα στην ομάδα, συνεργασία και αλληλεγγύη.
Για την μεγαλύτερη ασφάλεια των κατασκηνωτών υπάρχει 24ωρη φύλαξη του χώρου, 2 ναυαγοσώστες σε πισίνα και θάλασσα καθώς και ιατρείο με εσωτερικό γιατρό και διπλωματούχο αδερφή νοσοκόμα όλο το 24ωρο. Επίσης για τους μικρούς μας φίλους που πηγαίνουν πρώτη φορά κατασκήνωση υπάρχει παιδοψυχολόγος καθώς και υπεύθυνος προσαρμογής.
Κόστος συμμετοχής : 240 € (120€ προκατ. ως 14/6, 120€ εξόφλ. με την αναχώρηση)
Δηλώσεις συμμετοχής ως Τρίτη 14 Ιουνίου
Αναχώρηση : Πέμπτη 18 Αυγούστου 9πμ από Νομαρχία Φλώρινας
Επιστροφή : Τετάρτη 24 Αυγούστου βράδυ στη Νομαρχία
Πληροφορίες : Μογλενίδης Χρήστος 6947309086 - Τίτας Χρήστος 6932919269

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου