ΑΟΦ - SUMMER CAMP – ΕΛΑΙΩΝΕΣ 2011
ΑΟΦ - SUMMER CAMP – ΕΛΑΙΩΝΕΣ 2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φορτωμένοι με πρωτόγνωρες εμπειρίες επέστρεψαν οι 18 μικροί αθλητές του ΑΟΦ από το εβδομαδιαίο SUMMER CAMP του Ομίλου, που πραγματοποιήθηκε από
18 έως 24 Αυγούστου στην παιδική κατασκήνωση «ΕΛΑΙΩΝΕΣ» στο Γομάτι Χαλκιδικής.
Επικεφαλής της αποστολής ήταν οι προπονητές Τίτας Χρήστος και Μογλενίδης Χρήστος οι οποίοι σχεδίασαν και υλοποίησαν την όλη εξόρμηση με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών αλλά και την πολύπλευρη εκγύμνασή τους.
Η κατασκηνωτική πολύχρονη πλούσια εμπειρία του Μογλενίδη ήταν καταλυτικός παράγοντας στην απόλυτα επιτυχημένη αποστολή ,που θέτει τα θεμέλια για την καθιέρωση στο μέλλον παρόμοιων δράσεων στο συγκεκριμένο χώρο των ΕΛΑΙΩΝΩΝ.
Στην διάρκεια του SUMMER CAMP οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθούν, να αναπτύξουν πρωτοβουλίες, να συμβιώσουν μεταξύ τους και να γνωριστούν με παιδιά άλλων πόλεων και συνηθειών. Δοκιμάστηκαν στην αρμονική συμβίωση στον ίδιο χώρο, στον επιμερισμό αρμοδιοτήτων και υποχρεώσεων, έμαθαν να είναι υπεύθυνοι και να σέβονται την ατομικότητα του κάθε συγκατασκηνωτή τους, πάντα υπό την συνεχή επίβλεψη των προπονητών τους.
Δεν έμεινε όμως πίσω και το κομμάτι της προπόνησης αφού οι Μογλενίδης και Τίτας δεν άφησαν λεπτό ‘ ήσυχα ΄ τα παιδιά ,γυμνάζοντάς τους 2 φορές την ημέρα με ασκήσεις αντοχής ,δύναμης, ισορροπίας, εκρηκτικότητας, δεξιοτεχνίας.
Διανυκτέρευσαν ένα βράδυ στην παραλία γύρω από την φωτιά και στον ελεύθερο τους χρόνο απολάμβαναν την θάλασσα και την πισίνα της κατασκήνωσης κάνοντας aqua aerobic και διαγωνισμούς κολύμβησης και βουτιών με παιγνιώδη μορφή. Επίσης διαγωνίστηκαν στην οδήγηση και σε όλα τα παρεχόμενα αθλήματα και πήραν μετάλλια επίδοσης, θάρρους, προθυμίας και υπευθυνότητας από τον ΑΟΦ.
Παράλληλα οι μικροί Φλωρινιώτες μας, βίωσαν ενθουσιασμένοι ευχάριστα συναισθήματα καθώς η κατασκήνωση ΕΛΑΙΩΝΕΣ χαρακτηρίζεται η καλύτερη στο είδος της βάσει των παροχών της (το φαγητό ήταν άφθονο και υψηλών προδιαγραφών),και τις υποδομές (EXTREME SPORTS-συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, πίστα αναρρίχησης με εξειδικευμένους εκπαιδευτές, κανό, θαλάσσια ποδήλατα, γήπεδα 5Χ5 ,μπάσκετ, βόλεϊ, μεγάλα γήπεδα ποδοσφαίρου, πινγκ-πονγκ και πολλά άλλα).
Το Δ.Σ του ΑΟΦ συγχαίρει όλους τους μικρούς αθλητές του καθώς και τους προπονητές τους για την άψογη και υποδειγματική συμπεριφορά τους. Αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στην κατασκήνωση ΕΛΑΙΩΝΕΣ, ανανεώνει το ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι με περισσότερη δύναμη και ενθουσιασμό,

ΤΟ
Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου