ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ 8 ΜΕΤΑΛΛΙΑ


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Φλώρινα (στον χώρο του πρώην ζωολογικού κήπου) το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ  το Σάββατο 21/9/2013.Διοργανωτές ήταν ο Αθλητικός Όμιλος Φλώρινας, η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας Θράκης και ο Δήμος Φλώρινας. Οι συμμετοχές  των αθλητών άγγιξαν τις 80, από 10 ποδηλατικά σωματεία, ενώ πάνω από 500 θεατές από την Φλώρινα και όλη την Βόρειο Ελλάδα επισκέφτηκαν τον πανέμορφο αλλά  ανεκμετάλλευτο χώρο του Ζωολογικού κήπου, χειροκροτώντας  με ενθουσιασμό τον αγώνα των μικρών αθλητών της ποδηλασίας. Ο Αθλητικός Ομιλος Φλώρινας συμμετείχε με 28 αθλητές του, έχοντας την μεγαλύτερη ομάδα, που παρόλα αυτά δεν είναι αμιγώς ποδηλατική γιατί όλα τα παιδιά του ΑΟΦ είναι πρώτιστα Χιονοδρόμοι και παράλληλα συμμετέχουν και στο Ποδηλατικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ποδηλατικής Ομοσπονδίας. Τα αποτελέσματα για τον ΑΟΦ, ξεπέρασαν τις προσδοκίες του προπονητή ΤΙΤΑ ΧΡΗΣΤΟΥ αφού ο  Όμιλος κατέκτησε 8 μετάλλια (1 χρυσό-3 αργυρά-4 χάλκινα). Χρυσό μετάλλιο κέρδισε η ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΡΑΦΑΕΛΛΑ-Αργυρό μετάλλιο η ΒΕΛΛΙΟΥ ΕΥΑ-Χάλκινο μετάλλιο η ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΗ στην κατηγορία μίνι μεγάλα κορίτσια. Αργυρό μετάλλιο για την ΤΙΤΑ ΝΕΦΕΛΗ –χάλκινο μετάλλιο για την ΓΚΟΥΛΗ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ στην κατηγορία μίνι μικρά κορίτσια. Αργυρό μετάλλιο για ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ που μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα έχασε την πρώτη θέση με διαφορά στήθους πάνω στο νήμα στην κατηγορία μίνι μικρά αγόρια ενώ ακόμα 2 χάλκινα μετάλλια κέρδισαν οι ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ και η ΣΤΥΛΙΑΔΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Τα μέλη και τα στελέχη του ΑΟΦ κόπιασαν πολύ από νωρίς την Άνοιξη, έτσι ώστε να διαμορφωθεί μεσα σε ένα παραμελημένο χώρο, μια τέτοιου υψηλού επιπέδου ποδηλατική διαδρομή, και να σταθεί αντάξια μιας τέτοιας μεγάλης διοργάνωσης. Το σίγουρο είναι πάντως πώς για μια ημέρα, την ημέρα του αγώνα,  ο Ζωολογικός κήπος έσφυζε από ζωή και φωνές παιδιών, όλοι δε οι επισκέπτες, αποχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις για την Φλώρινα. Οι συμμετοχές για τον ΑΟΦ ήταν: ΣΑΡΑΚΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ-ΑΜΒΡΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ-ΠΟΛΑΤΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ-ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΑΓΝΗ-ΓΚΟΥΛΗ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ-ΤΙΤΑ ΝΕΦΕΛΗ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ-ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ-ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΓΚΕΣΟΥ ΠΕΤΡΟΥΛΑ-ΒΕΛΛΙΟΥ ΕΥΑ-ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΡΑΦΑΕΛΛΑ-ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΗ-ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ-ΧΑΤΖΗΤΥΠΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ-ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ-ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΠΑΛΙΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΙΩΑΝΝΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ-ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΛΙΝΑ-ΣΤΥΛΙΑΔΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ-ΤΙΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΓΑΣΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.
Το Δ.Σ του ΑΟΦ συγχαίρει όλους τους αθλητές του για την συμμετοχή και τις επιτυχίες τους, ευχαριστεί θερμά τον ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ  και την ΕΠΣΜΑΘ για την υποστήριξη τους, καθώς επίσης το Γ.ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-την  ΕΛΑΣ-την ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ και τέλος όλους τους φίλους μέλη που ήταν εθελοντές και βοήθησαν με την ψυχή τους την διοργάνωση.
Ο ΑΟΦ  ανακοινώνει ότι επίσημα οι Εγγραφές  για το Χιονοδρομικό Έτος 2013-14 θα ξεκινήσουν  1/11/2013 και θα διαρκέσουν μια εβδομάδα, μιας και όλα δείχνουν ότι άτυπα μέχρι στιγμής ,έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί. Προς ενημέρωση ο ΑΟΦ απασχολεί τα παιδιά όλο τον χρόνο με περίπου 150 προπονήσεις, που περιλαμβάνουν Σκι-Ποδήλατο-τρέξιμο-παιγνίδια –κατασκήνωση στην θάλασσα-ορειβασίες-ιππασία –ρολλερ σκι- παιγνιώδεις ασκήσεις ισορροπίας και δύναμης. Στόχος του Ομίλου είναι η ασφαλής  εκτόνωση και η ψυχαγωγία των παιδιών- η άθληση, που ξεκινάει από επίπεδα απλής εκπαίδευσης και αναψυχής, μέχρι επίπεδο υψηλού πρωταθλητισμού .
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος

Μπόσκος Αλέξανδρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου