ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ!!!! ΠΡΩΤΗ Η ΒΕΛΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΟΦ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ROLLER SKI


Την Κυριακή 5-10-2014 πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Νάουσας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα RO LLER SKI  με συνδιοργανωτές τον τοπικό σύλλογο ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ. Αθλοθετήθηκαν 2 αγωνίσματα (α)Ανάβαση: 10km,5km,3 km-β)SPRINT:400m).Παρόν ήταν και ο ΑΟΦ με 10 αθλητές του και με συνοδεία  τον προπονητή ΤΙΤΑ ΧΡΗΣΤΟ.
Μετά από 4 χρόνια έσπασε το μονοπώλιο της ομάδας της Νάουσας, στην κατηγορία Κορασίδων 1 και Κορασίδων 2, αφού η αθλήτρια του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας  Βέλλιου Εύα φρόντισε καλά γι’αυτό. Στο αγώνισμα των 3km σκληρής ανάβασης ,τερμάτισε πρώτη αφήνοντας πίσω την επί σειρά ετών πρωταθλήτρια Ελλάδος Αναστασιάδου Ελίζα του ΕΟΣ Νάουσας, καθώς επίσης και όλες τις αθλήτριες της μεγαλύτερης κατηγορίας των Κορασίδων. Στο ίδιο αγώνισμα 4η τερμάτισε η Ζωγράφου Μιχαέλα και 6η η Μαυρουδή Ραφαέλλα η οποία δυστυχώς δεν πέτυχε τα αναμενόμενα καθώς ήταν άρρωστη. Ικανοποιητική η επίδοση για τον Μπόικο Λεωνίδα στην 10η θέση αφού οι Λυκειακές σχολικές υποχρεώσεις δεν του αφήνουν πολλά περιθώρια προπόνησης. Στο σύνολο των 2 αγωνισμάτων η κατάταξη χάρισε 1 αργυρό μετάλλιο στην Βέλλιου και 1 χάλκινο στην Ζωγράφου, ενώ οι επιδόσεις στο sprint δεν ήταν αντίστοιχες της ανάβασης.

Τέλος ενθαρρυντική  εμφάνιση των: Παπαδημητρίου Ελένης με την 10η θέση, της Μαυρουδή Ευτυχίας 16η θέση, του Παλιάρη Χρήστου στην 12η θέση, όπως επίσης και των 2 Παγκορασίδων (μικρότερη κατηγορία) Ιωάννου Ελένης 13η θέση  και Νότη Κατερίνας 15η θέση, που τερμάτισαν με  δύναμη ψυχής τρέχοντας για πρώτη φορά τέτοιου είδους αγώνα ενταγμένες σε μεγαλύτερη κατηγορία, ενώ η Παπαγεωργίου Αριστέα δεν κατάφερε να τερματίσει τον αγώνα ανάβασης. Τα επίσημα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στο επίσημο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας www.eox.gr .


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΠΟΣΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου