ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (Α.Ο.Φ)
Παπακωνσταντίνου –Νερρέτης 5
53100 Φλώρινa
Τηλ:2385500195-fax:2385500196-κιν:6932919269
E-mail:a.o.flor@gmail.com
www.aoflor.blogspot.com

ΦΛΩΡΙΝΑ:23-8-2009


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο Δ.Δ.ΑΝ.ΥΔΡΟΥΣΑΣ την Κυριακή 23-8-09 ,οι αγώνες 1ου ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΡΟΛΛΕΡ ΣΚΙ που είχε αναλάβει
ο Αθλητικός Όμιλος Φλώρινας .Αξίζει να σημειωθει ότι είναι η πρώτη φορά που ο Α.Ο.Φ αναλαμβάνει επίσημα αγώνα που εντάσσεται στις δράσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας.
Τα σχόλια των 90 αθλητών και των συνοδών τους ήταν εγκωμιαστικά οσο αφορά την οργάνωση ,την συνέπεια και τον απόλυτο έλεγχο της διεξαγωγής των αγώνων από τα εμπειρα στελέχη του Α.Ο.Φ.
Θετικά ηταν και τα σχόλια από τον εκπρόσωπο της ΧΙΟΝ.ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Τιμολέων Τσουρέκα, καθώς και του Αντινομάρχη κ. Αντωνιάδη Ιωάννη που παρευρέθηκε στην αθλητική αυτή εκδήλωση δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι η Νομαρχία Φλώρινας στηρίζει τον αθλητισμό.
Οσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα αίσθηση,προκάλεσε η εξαιρετική κατασταση που βρισκεται ο πρωταθλητής Ελλαδος στη κατηγορία ανδρών
Φάφαλης Λευτέρης που εκανε εξαιρετικό χρόνο με νέο ρεκόρ πίστας.
Στις υπόλοιπες κατηγορίες την πρώτη θέση κατέλαβαν
στις γυναίκες η Ντάνου Μαρία από την Νάουσσα, στους έφηβους ο Παπάσης Λάμπρος από το Μέτσοβο στους παίδες ο ΚυριαζηςΔημήτρης από τον Βόλο και στις κορασίδες η Ζηνέλη Αννα από τον Βόλο.
Από την Φλώρινα την καλύτερη εμφάνιση έκαναν οι Στάκινος Πασχάλης και η Κεσίδου Κατερίνα καταλαμβάνοντας την Τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.
Η Δουίτση Ευγενία κατετάγει 6η ,η Κουλίδου Χρυσάνθη 8η ,ο Κεσίδης Δημήτρης 16ος ,ο Χρήστος Χρήστου 25ος.
Το Δ.Σ του Α.Ο.Φ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας για την βοήθεια που πρόσφερε .
Επίσης θέλει να ευχαριστήσει τον κύριο ΧΟΡΗΓΟ των αγώνων ‘’ΛΥΓΝΙΤΟΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ’’ που με την χορηγία των 2000 ευρώ προς τον Α.Ο.Φ , βοήθησε στην πραγματοποίηση των αγώνων.

Ευχαριστεί επίσης τις εταιρίες:
1) ElektroDinamiki.co
2) ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ‘’ΒΑΚΗΣ’’
3) Χιον.Κέντρ.Βιγλας ΤΟΤΤΗΣ
4) PASXALIDIS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου