Ο ΑΟΦ ΕΦΕΡΕ ΝΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΜΕ 6 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ - 2 ΧΡΥΣΑ -3 ΑΡΓΥΡΑ - 1 ΧΑΛΚΙΝΟ


Ο Σαρακίνης Βασιλης μετά την γραμμη τερματισμού κατάκοπος !!!!Με το δεξί μπήκε η άνοιξη για τον Αθλητικό Όμιλο Φλώρινας στους 1ους Πανελλήνιους Αγώνες Σκι Δρόμων Αντοχής για το 2013,που πραγματοποιήθηκαν στο Περτούλι Τρικάλων το διήμερο 2-3/3/2013.Μέσα σε ένα πραγματικά πανέμορφο τοπίο  με έλατα-που θυμίζει Άλπεις-παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες -ειδικά την δεύτερη μέρα- αγωνίστηκαν αθλητές σε όλες τις κατηγορίες. Μεγάλος συναγωνισμός, ψηλό αγωνιστικό επίπεδο και συμμετοχή πολλών σωματείων ήταν τα χαρακτηριστικά του αγώνα που ικανοποίησε τους συμμετέχοντες και τους θεατές. Ο σύλλογος του ΣΟΧ Τρικάλων έδωσε μαθήματα στην οργάνωση αφού στάθηκε εξαιρετικά, στις αντιξοότητες λόγω της περιορισμένης χιόνωσης
Παρών  ήταν και ο ΑΟΦ με 18 αθλητές του, που αγωνίστηκαν στις μικρότερες κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων-Προαγωνιστικής 1 –Προαγωνιστικής 2 –Προαγωνιστικής 3 , και πληθώρα γονέων που βοήθησαν τον Όμιλο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Στην κατηγορία Προαγωνιστικής 1 (μεικτή κατηγορία)  Πρώτη νικήτρια αναδείχτηκε  η ΤΙΤΑ ΝΕΦΕΛΗ κερδίζοντας άνετα και με αρκετή διαφορά, με Δεύτερη την ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΑΓΝΗ (κορίτσια).Δεύτερη θέση επίσης, στη ίδια κατηγορία, πήρε ο ΣΑΡΑΚΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (αγόρια), χάνοντας την πρώτη θέση με διαφορά στήθους πάνω στο νήμα του τερματισμού. Πρώτη θέση στην κατηγορία Προαγωνιστικής 2 (μεικτή κατηγορία)κέρδισε μετά από μάχη που έδωσε επάξια, ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΊΟΥ ΣΑΚΗΣ. Στις μεγαλύτερες κατηγορίες εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση του ΑΟΦ αφού στην πρώτη 6άδα οι  4 ήταν αθλήτριες του Ομίλου. Συγκεκριμένα στην κατηγορία Κ1,Δεύτερη θέση κατέκτησε η ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΡΑΦΑΕΛΛΑ-Τέταρτη θέση η ΒΕΛΛΙΟΥ ΕΥΑ –Πέμπτη θέση η ΠΑΠΑΔΗΤΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ -Έκτη θέση η ΖΩΓΡΆΦΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ . Στην κατηγορία  Κ2 ,Τρίτη θέση κατέλαβε η ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΛΙΝΑ με τέταρτη την ΣΤΥΛΙΑΔΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ.
Στην κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ  στο ομαδικό SPRINT (Μεικτή κατηγορία Π1+Π2) την Τέταρτη θέση κατέλαβαν οι ΜΠΟΙΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΤΙΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα και σκληρή μάχη που έδωσαν  με αθλητές άλλων συλλόγων,ενώ στην κατηγορία ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (Κ1+Κ2) στα ομαδικά, την τέταρτη θέση κέρδισε το ζευγάρι ΧΑΛΒΑΤΖΗ ΜΑΓΔΑ-ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ. Όλοι οι υπόλοιποι αθλητές του Ομίλου πλασαρίστηκαν  στα ατομικά, σε θέσεις στην 10αδα,  δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους, παρά τις κάποιες μεμονωμένες ατυχίες  (ιώσεις-πτώσεις).
Το Δ.Σ του ΑΟΦ συγχαίρει θερμά όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στους αγώνες για την προσπάθειά καθώς και τις νίκες τους ,και ανακοινώνει ότι  το διήμερο  9-10/3/2013 θα πραγματοποιήσει διήμερο Χειμερινό  CAMP  με διανυκτέρευση στην ΒΙΓΛΑ (ΣΑΛΕ ΤΟΤΤΗΣ),με νυχτερινό σκι-νυχτερινή πεζοπορία στην ΜΠΕΛΑ ΒΟΔΑ-προβολή Βίντεο με ανάλυση τεχνικών σκι-διαγωνισμό ζωγραφικής –διαγωνισμό βαρελάκια στο χιόνι και πολλές άλλες εκπλήξεις, που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών αθλητών του.
ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου