ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΟΦ ΣΤΟ BALLISTIC CUP 3-ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ MTB
BALLISTIC CUP 2013 #3
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΜΕΝΕΜΕΝΗ
Αγώνας ορεινής ποδηλασίας
ΑΡΘΡΟ 1: Ο σύλλογός μας με τη συνεργασία του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης διοργανώνει το Τρίτο  αγώνα του Βallistic CUP 2013 κατηγορίας  ,Παμπαίδων και Μίνι  ,Καθώς και διασυλλογικό αγώνα για την κατηγορία των Παίδων
Ο Τρίτος Αγώνας  αγώνας του Ballistic cup 2013 θα διεξαχθεί στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης  για  κατηγορίες, Παμπαίδων και Μίνι καθώς και ο διασυλλογικός των πάιδων το Σάββατο 27 Απριλίου   2013    .

Ο ποδηλατικός αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς του Κυπέλλου Ballistic  και της Ε.Ο. Ποδηλασίας 

ώρα εκκίνησης 18.00  στο Πρώιν στρατόπεδο Μ.Αλέξανδρος στον Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης
οι αγώνες είναι σε κυκλική διαδρομή
Κατηγορία Παίδων 50΄, Παμπαίδων 40΄, Μίνι Μεγάλα 25΄, Μίνι Μικρά 15΄

ΑΡΘΡΟ 2: Ο ποδηλατικοί  αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους  κανονισμούς ποδηλασίας και με τον παρακάτω κανονισμό Που είναι κοινός για όλους τους αγώνες του Ballistic cup 2013

ΑΡΘΡΟ 3: Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με ποδηλάτες της κατηγορίας της προκήρυξης κάθε αγώνα με ευθύνη και δήλωση συμμετοχής του Σωματείου τους. Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. με απεριόριστο αριθμό αθλητών και δύο συνοδούς. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι θεωρημένα από την Ε.Ο.Π. για το 2013. Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους.
Οι ομάδες οφείλουν να καταθέσουν στην Οργανωτική Επιτροπή την έγγραφη δήλωση συμμετοχής των ποδηλατιστών και συνοδών στο FAX   2310706130   ή  στο e mail info@podilatis.gr . Η δήλωση συμμετοχής πρέπει απαραίτητα να περιλαμβάνει τα στοιχεία και την ιδιότητα των μελών κάθε αποστολής (όνομα, επώνυμο, ηλικία, αρχηγός, προπονητής, αθλητής κλπ). Οποιοδήποτε άλλο άτομο, που δεν αναφέρεται στη δήλωση συμμετοχής δεν έχει δικαίωμα εκπροσώπησης της ομάδας.

ΑΡΘΡΟ 4: Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές-συνοδοί) αποδέχονται με τη συμμετοχή τους στον αγώνα τον παρόντα κανονισμό και είναι υποχρεωμένοι να τον τηρήσουν. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη ή υποχρέωση για οποιοδήποτε ατύχημα ή φθορά, ή απώλεια, ή καταστροφή αγωνιστικού υλικού, ρούχων, ποδηλάτων κλπ.

ΑΡΘΡΟ 5: Το κύπελλο  είναι 5 αγώνων


ΑΡΘΡΟ 6: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη   και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης των αγώνων.Για κάθε αγώνα θα επισυνάπτεται στην παρούσα η ειδική προκήρυξη με τις λεπτομέρειες του κάθε αγώνα .

ΑΡΘΡΟ 7: Οι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να:
1. παρευρίσκονται στην αφετηρία των αγώνων 45΄ λεπτά προ της εκκίνησης.
2. υπογράφουν στον κατάλογο των ποδηλατιστών κατά την κλήση του αφέτη 30 λεπτά το αργότερο πριν την αναχώρηση κάθε αγώνα.
3. φέρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα προστατευτική κάσκα.
4. συμπεριφέρνονται στον αγώνα προς τους άλλους ποδηλάτες, την αγωνόδικο επιτροπή και τους συνοδούς σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα.
5. φέρουν υποχρεωτικά αριθμούς αναγνώρισης, που θα τους δοθούν από τον οργανωτή. Οι διαστάσεις και η παρουσίαση του αριθμού δεν δέχονται μεταβολές.
6. οι τρεις (3) πρώτοι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν στο βάθρο για την ανάδειξη των νικητών.

ΑΡΘΡΟ 8: Έπαθλα Βραβεύσεις
1ος Νικητής κάθε Αγώνα           Χρυσό Μετάλλιο – Δίπλωμα
2ος      »                                            Αργυρό      »                »
3ος      »                                            Χάλκινο      »                »

1ος Κυπέλλου   Κύπελλο - Χρυσό Μετάλλιο – Δίπλωμα
2ος       »                       Αργυρό     »                   »
3ος       »                       Χάλκινο     »                   »

ΑΡΘΡΟ 9 : Ειδικές Βραβεύσεις
Στον αθλητή που προηγείται της γενικής κατάταξης, απονέμεται Κίτρινη Φανέλα που υποχρεούται να φορά στον επόμενο Αγώνα.

 Οι αθλητές βαθμολογούνται σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα σε κάθε αγώνα:

1ος    35 ΒΑΘΜΟΙ
2ος     25 ΒΑΘΜΟΙ
3ο  ς       19 ΒΑΘΜΟΙ
4ος       15 ΒΑΘΜΟΙ
5ος     13 ΒΑΘΜΟΙ
6ος      11 ΒΑΘΜΟΙ
7ος        9 ΒΑΘΜΟΙ
8ος         8 ΒΑΘΜΟΙ
9ος              7 ΒΑΘΜΟΙ
10Ος           6 ΒΑΘΜΟΙ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου