ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ-ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΑΟΦ - ΜΑΡΙΝΟΥ ΚΑΡΠΟΥΖΑ -ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

marinos the legend
Ο Πήτερ Παν θα πετάξει πάνω από τις στέγες τις Φλώρινας!!!
Το «Θέατρο του Βορρά», συναντά την καθηλωτική μουσική και τα συναρπαστικά τραγούδια του Μαρίνου Καρπούζα και ταξιδεύει φέτος στους αιθέρες επιλέγοντας την ιστορία του Πήτερ Πάν, του παιδιού που ποτέ δεν μεγαλώνει και μας προσκαλεί να πετάξουμε μαζί του στο Δεύτερο άστρο δεξιά και ευθεία μέχρι το πρωί!
Η ιστορία μας ξεκινάει μια νύχτα γεμάτη αστέρια όταν Πήτερ Πάν προσγειώνεται στην κρεβατοκάμαρα των παιδιών της οικογένειας Ντάρλινγκ, για να τους μάθει να πετάνε και να τους ταξιδέψει στη Χώρα του Ποτέ. Εκεί θα συναντήσουν την Τίνκερμπελ, την Τάιγκερ Λίλυ, τα Χαμένα Παιδιά, τις γοργόνες αλλά και τον Κάπτεν Χούκ με τους πειρατές του. Η μια περιπέτεια διαδέχεται την άλλη, μέχρι να καταφέρουν τα παιδιά να βρουν ξανά το δρόμο για το σπίτι.
Στη μαγική αυτή πτήση μας, θα γνωρίσουμε από κοντά τη Χώρα του Ποτέ, τη λίμνη που ζουν οι γοργόνες και για να δούμε τα αξιόθεατα του νησιού του Πήτερ Παν, θα ανέβουμε στη γαλέρα του Κάπτεν Χούκ!
Το πολυαγαπημένο έργο των παιδιών ζωντανεύει σε μια θεατρική παράσταση που υπόσχεται περιπέτεια, εκπλήξεις, μαγικές στιγμές, συγκίνηση και πολύ χιούμορ. Ελάτε να ανακαλύψουμε ξανά την χαμένη αθωότητα και να πετάξουμε στον κόσμο της παιδικής φαντασίας, εκεί όπου υπάρχουν οι νεράιδες, οι πειρατές, τα χαμένα παιδιά, και το παιδί που δεν θα μεγαλώσει ποτέ.
«Έναν κόσμο που είναι φτιαγμένος από πίστη, εμπιστοσύνη και νεραιδόσκονη.»


Κείμενο - Σκηνοθεσία: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου
Μουσική: Μαρίνος Καρπούζας
Χορογραφίες: Χρήστος Κατίδης
Φωτισμοί: Γ. Ζίγκας
Μουσική επιμέλεια/ Κιθάρα : Κυριάκος Λεδάκης
Κρουστά : Χρήστος Γερμένογλου
Φλάουτο : Αγγελική Βράνη
Βιολί : Μαρίνος Καρπούζας

Παίζουν οι ηθοποιοί: Κ. Αρνόκουρος, Δ. Βήττα, Β. Δαλλές, Χ. Κατίδης, Ε. Τσάκουρη, Κ. Τσιάπου
Η ημερομηνία θα ανανοινωθεί συντομαΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου