ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ . ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2014 ΣΤΗΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ Η ΝΕΦΕΛΗ ΤΙΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΡΑΚΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ


Με  14 μετάλλια, 2 χρυσα-4 Αργυρά και 8 χάλκινα γύρισε ο ΑΟΦ στην Φλώρινα, από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα FIS  Χιονοδρομίας (Δρόμων Αντοχής)  που πραγματοποιήθηκε στο Μέτσοβο στις 22/23-2-2014.Μέσα σε ένα πανέμορφο ορεινό τοπίο στην Μηλιά Μετσόβου ο διοργανωτής  ΕΟΣ Μετσόβου κατέβαλε και πάλι υπεράνθρωπες προσπάθειες, ξυρίζοντας κυριολεκτικά από την γύρω περιοχή το λιγοστό χιόνι για να το τοποθετήσει στην πίστα, έτσι ώστε να γίνει ο αγώνας, που ταυτόχρονα ήταν και διεθνής. Το σύνολο των αθλητών που έλαβαν μέρος (Έλληνες και ξένοι) ήταν 113,ενώ το σύνολο των αθλητών του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας που συμμετείχαν ήταν 21 ,έχοντας και πάλι την πολυπληθέστερη αποστολή από όλες τις ομάδες.
Παντοδύναμος και  αήττητος  ο ΑΟΦ, στην κατηγορία Πανπαίδων και Πανκορασίδων,  με τους  ΣΑΡΑΚΙΝΗ ΒΑΣΙΛΗ και ΤΙΤΑ ΝΕΦΕΛΗ  να κερδίζουν με άνεση την πρώτη θέση, για δεύτερη συνεχόμενη φορά το 2014.Εξαιρετική η εμφάνιση και των Χρυσών κοριτσιών του Ομίλου στην κατηγορία Κορασίδων 1, όπου στην πρώτη 6αδα οι 4 ήταν αθλήτριες της Φλώρινας(ΑΟΦ). Ιδιαίτερα διακρίθηκαν, οι ΡΑΦΑΕΛΛΑ ΜΑΥΡΟΥΔΗ (3 Αργυρά μετάλλια)-ΒΕΛΛΙΟΥ ΕΥΑ (1 Αργυρό μετάλλιο)-ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΙΧΑΕΛΛΑ (3 Χάλκινα μετάλλια)-ΣΤΥΛΙΑΔΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ (1 Χάλκινο μετάλλιο)-ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ (1 Χάλκινο μετάλλιο)-ΧΑΛΒΑΤΖΗ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ (1 Χάλκινο μετάλλιο)-ΤΙΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (1 Χάλκινο μετάλλιο)-ΜΠΟΙΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ (1 Χάλκινο μετάλλιο).
Η 30μελής (στο σύνολό της) αποστολή του ΑΟΦ μετακινήθηκε  με 2 mini van και διανυκτέρευσε  στο Μέτσοβο. Το διήμερο αυτό, πέρα από τις νίκες που έδωσαν χαρά στην ομάδα, στον ελεύθερο χρόνο τους  οι μικροί αθλητές  έζησαν απίστευτες στιγμές γέλιου και ομαδικότητας, αποκομίζοντας πλούσιες εμπειρίες - άλλωστε αυτός είναι  και ο στόχος του ΑΟΦ  όλα αυτά τα χρόνια-.
Το Δ.Σ συγχαίρει όλα τα παιδιά και τον προπονητή τους Τίτα Χρήστο  για τις επιτυχίες τους. Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής :
Α/Α
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΘΕΣΗ
1
ΣΑΡΑΚΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
1η
2
ΤΙΤΑ ΝΕΦΕΛΗ
1η
3
ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΡΑΦΑΕΛΛΑ
3 Αργυρά μεταλ
4
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
4η
5
ΣΤΥΛΙΑΔΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ
3η
6
ΤΑΣΟΥΛΗ ΗΡΑ
5η
7
ΒΕΛΛΙΟΥ ΕΥΑ
2η
8
ΜΠΟΙΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
3η
9
ΤΙΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
3η
10
ΠΑΛΙΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
5η
11
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ
3 Χάλκινα μεταλ
12
ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
10η
13
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ
7η
14
ΧΑΛΒΑΤΖΗ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ
3η
15
ΦΙΛΙΠΙΔΟΥ ΑΓΝΗ
4η
16
ΡΟΣΕΝΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
8ος
17
ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΗ
5η
18
ΝΟΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
6η
19
ΓΑΣΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
7ος
20
ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΛΙΝΑ
3η
21
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ  ΑΓΓΕΛΙΚΗ
8η



















ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου