ΑΡΧΙΣΕ Ο ΧΟΡΟΣ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΦ-ΣΥΝΟΛΟ 7 ΜΕΤΑΛΛΙΑ-ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΣΑΡΑΚΙΝΗ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΤΙΤΑ ΝΕΦΕΛΗ


Με  7 μετάλλια, 2 χρυσα-2 Αργυρά και 3 χάλκινα γύρισε ο ΑΟΦ στην Φλώρινα, από τον Διασυλλογικό αγώνα  Χιονοδομίας (Δρόμων Αντοχής)  που πραγματοποιήθηκε στο Μέτσοβο στις 8-2-2014.Ο διοργανωτής  ΕΟΣ Μετσόβου κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες, λογω έλλειψης χιονιού, αλλά στο τέλος πραγματοποίησε έναν υποδειγματικό αγώνα υπο την επίβλεψη της έμπειρης Τεχνικού Εκπροσώπου  κας  Μούλελη Κατερίνας.
Την μεγαλύτερη αποστολή είχε και πάλι ο ΑΟΦΛΩΡΙΝΑΣ (21 αθλητές), που αποτελεί πλέον μια από τις σημαντικότερες  δυνάμεις στον χώρο της Χιονοδρομίας, την στιγμή που ιστορικοί σύλλογοι χιονοδρομίας, είτε δεν συμμετέχουν πια σε χιονοδρομικούς αγώνες, είτε έχουν παρακμιακή και καθοδική πορεία, όσον αφορά τις επιδόσεις και τον αριθμό αθλητών.
Αίσθηση προκάλεσε η αγωνιστικότητα και το σθένος των νέων μικρών παιδιών του ΑΟΦ, που έλαβαν  στο Μέτσοβο  το βάπτισμα του πυρός, μιας και  ο αγώνας αποτελούσε για αυτούς και την πρώτη ανταγωνιστική δοκιμασία της αθλητικής τους καριέρας .
Το Δ.Σ συγχαίρει όλα τα παιδιά και τον προπονητή τους Τίτα Χρήστο  για τις επιτυχίες τους. Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής :
Α/Α
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΘΕΣΗ
1
ΣΑΡΑΚΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
1η
2
ΤΙΤΑ ΝΕΦΕΛΗ
1η
3
ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΡΑΦΑΕΛΛΑ
2η
4
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
2η
5
ΣΤΥΛΙΑΔΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ
3η
6
ΤΑΣΟΥΛΗ ΗΡΑ
3η
7
ΒΕΛΛΙΟΥ ΕΥΑ
3η
8
ΜΠΟΙΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
5η
9
ΤΙΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
7η
10
ΠΑΛΙΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
5η
11
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ
6η
12
ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
9η
13
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ
7η
14
ΧΑΛΒΑΤΖΗ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ
5η
15
ΦΙΛΙΠΙΔΟΥ ΑΓΝΗ
4η
16
ΡΟΣΕΝΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
6ος
17
ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΗ
7η
18
ΝΟΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
5η
19
ΓΑΣΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
4ος
20
ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΛΙΝΑ
DNF
21
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ  ΑΓΓΕΛΙΚΗ
DNS


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου