Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας Σκι Δρ.Αντοχής 2015 - Με Το δεξί μπήκε η Άνοιξη με 4 Πανελλήνια Κύπελλα για τον ΑΟΦ




Με τις καλύτερες προοπτικές μπήκε η άνοιξη για τον Αθλητικό Όμιλο Φλώρινας, αφού από τους Πανελλήνιους Αγώνες Σκί Δρόμων Αντοχής, επέστρεψε στην Φλώρινα με  4 Κύπελλα-6 χρυσά -5 αργυρά-3 χάλκινα μετάλλια.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Χιον.Κέντρο Μετσόβου (θέση Προφήτης Ηλίας) στις 28/2-1/3/2015, με άψογους διοργανωτές, τον τοπικό σύλλογο ΕΟΣ Μετσόβου και την Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας. Στους αγώνες έλαβαν μέρος περίπου 90 αθλητές από 11 Ελληνικά σωματεία που καλλιεργούν και διαδίδουν την Χιονοδρομία. Παρών ήταν και ο ΑΟΦ με 22 αθλητές του, με αρχηγό αποστολής τον Πρόεδρο του Ομίλου Μπόσκο Αλέξανδρο και τεχνικούς, τον  Λούκαρη Νίκο και Τίτα Χρήστο.
Πανελληνιονίκες Ελλάδος με κύπελλο και χρυσό μετάλλιο, στέφθηκαν για το 2015 οι αθλητές του ΑΟΦ :  ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΡΑΦΑΕΛΛΑ ( 2 φορές) στην κατηγορία Κορασίδων 1 -  ΣΑΡΑΚΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ στην κατηγορία Παμπαίδων -  ΤΙΤΑ ΝΕΦΕΛΗ στην κατηγορία Πανκορασίδων.
Χρυσό μετάλλιο επίσης για τον αήττητο για δεύτερη φορά ΡΟΣΕΝΛΗ ΒΑΣΙΛΗ στην κατηγορία προαγωνιστικής αγοριών και για την ΣΑΡΑΚΙΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στην κατηγορία προαγωνιστικής κοριτσιών. Εξαιρετική εμφάνιση στις Κορασίδες 2, για την ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ (2 Αργυρά μετάλλια),όπως επίσης και για την ΒΕΛΛΙΟΥ ΕΥΑ (Αργυρό και Χάλκινο μετάλλιο), που κάποια σημαντικά λάθη τακτικής και προσοχής, της στέρησαν το Κύπελλο και την πρώτη θέση που ούτως ή άλλως κατέληξε πάλι στον ΑΟΦ (Μαυρουδή Ραφαέλλα). Δεύτερη θέση για την πολλά υποσχόμενη ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΞΕΝΙΑ, στην προαγωνιστική κατηγορία και 2 τρίτες θέσεις για ΓΑΣΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ και ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΑΓΝΗ στους Παμπαίδες-Πανκορασίδες αντίστοιχα.
Στα Ομαδικά αγωνίσματα ο ΑΟΦ εμφανίστηκε με 7 ζεύγη Ομάδων,κατακτώντας για πρώτη φορά στην κατηγορία γυναικών την 2η θέση (ΒΕΛΛΙΟΥ-ΜΑΥΡΟΥΔΗ).
Το Δ.Σ  του Ομίλου, συγχαίρει όλους τους αθλητές για την αξιόλογη προσπάθειά και τις επιδόσεις τους και ευχαριστεί θερμά όλους τους γονείς που ήταν παρόντες και συμπαραστάθηκαν στη ομάδα, έτσι ώστε να βγει αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Για τα επίσημα αποτελέσματα: www.eox.gr

Τα αποτελέσματα για τους αθλητές του ΑΟΦ ήταν τα εξής:
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΘΕΣΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ



ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΡΑΦΑΕΛΛΑ
2 ΧΡΥΣΑ -1 ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛ
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 1
ΣΑΡΑΚΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
1 ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
ΤΙΤΑ ΝΕΦΕΛΗ
1 ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ
2 ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2
ΒΕΛΛΙΟΥ ΕΥΑ
1 ΑΡΓΥΡΟ-1 ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛ
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 1
ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΑΓΝΗ
1 ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ
4Η ΘΕΣΗ-5Η ΘΕΣΗ
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2
ΡΟΣΕΝΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
1Η ΘΕΣΗ
ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 1
ΣΑΡΑΚΙΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
1Η ΘΕΣΗ
ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 1
ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΞΕΝΙΑ
2Η ΘΕΣΗ
ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 1
ΓΑΣΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
3Η ΘΕΣΗ
ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
ΗΛΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
4Η ΘΕΣΗ
ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
5Η ΘΕΣΗ
ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
ΤΙΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
4Η ΘΕΣΗ-5Η ΘΕΣΗ
ΠΑΙΔΩΝ 2
ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΗ
7Η ΘΕΣΗ-7Η ΘΕΣΗ
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 1
ΜΠΟΙΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
5Η ΘΕΣΗ-6Η ΘΕΣΗ
ΕΦΗΒΩΝ
ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΛΙΝΑ
6Η ΘΕΣΗ-7Η ΘΕΣΗ
ΝΕΑΝΙΔΩΝ
ΣΤΥΛΙΑΔΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ
7Η ΘΕΣΗ-8Η ΘΕΣΗ
ΝΕΑΝΙΔΩΝ
ΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
7Η ΘΕΣΗ
ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΕΦΗ
10Η ΘΕΣΗ-10Η ΘΕΣΗ
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2
ΤΑΣΟΥΛΗ ΗΡΑ
8Η ΘΕΣΗ
ΝΕΑΝΙΔΩΝ
ΝΟΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
9Η ΘΕΣΗ-9Η ΘΕΣΗ
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 1


ΤΟ  Δ.Σ





Κατάκοπος ο μικρότερος πρωταθλητής μας Βασιλάκης 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου