ΡΟΣΕΝΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΧΙΛΙΟΥΣ !!!Την Κυριακή 5/4/2015 πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη ο 10ος Διεθνής Μαραθώνιος  ‘Μέγας Αλέξανδρος’ με την συμμετοχή   20000 αθλητών  και ερασιτεχνών δρομέων διαφόρων ηλικιών, με τον μικρότερο αθλητή να είναι 9 χρονών και τον μεγαλύτερο 94. Εκτός από την κλασσική διαδρομή των 42 χλμ οι δρομείς αγωνίστηκαν και σε εναλλακτικές μικρότερες διαδρομές της αρεσκείας και των δυνατοτήτων τους .Στον δρόμο των 1000 μ. μικρών ηλικιών έλαβαν μέρος 2000 λιλιπούτιοι αθλητές, αφού χωρίστηκαν σε 2 κατηγορίες:A’ κατηγορία Γ’-Δ’ δημοτικού  &  Β ‘ κατηγορία Ε’-ΣΤ’ δημοτικού. Στην κάθε κατηγορία πήραν εκκίνηση περίπου 1000 παιδιά, ενώ ο χαρακτήρας του αγώνα αυτού (λόγω του μικρού της ηλικίας )ήταν πιο χαλαρός ,χωρίς χρονόμετρα. Στην πορεία ο αγώνας όμως εξελίχτηκε αρκετά ανταγωνιστικός, αφού όπως είναι φυσικό, κάθε παιδί λόγω του παρορμητισμού του, θέλει να βγει  πρώτο.
Στην διαδρομή των 1000 μ. έλαβε μέρος και ο 9χρονος αθλητής του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας ΡΟΣΕΝΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, που κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία του, με πολύ άνεση. Ο μικρός Βασίλης ανήκει στην δύναμη του ΑΟΦ (σκι Δρόμων αντοχής)  εδώ και 2 χρόνια, ενώ από νωρίς έδειξε με την θέληση και την εξαιρετική αερόβια ικανότητά του, ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερο παιδί με κληρονομική προδιάθεση (μητέρα πρωταθλήτρια Ελλάδος στο ίδιο άθλημα) για δρομικά αερόβια και επίπονα αθλήματα, έχοντας αυτό που λέμε  την  ‘στόφα του πρωταθλητή ’. Δεν είναι τυχαίο που πέρυσι και φέτος είναι πρώτος στην κατηγορία του (προαγωνιστική) στο Σκί Δρόμων Αντοχής , ενώ συναγωνίζεται  επάξια αθλητές μεγαλύτερων κατηγοριών.
Να τον χαίρονται οι γονείς του και όλοι όσοι τον αγαπούν, ελπίζουμε να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και πάθος αυτό που κάνει, ώστε  να μας γεμίσει στο μέλλον με χαρά και υπερηφάνεια.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ του ΑΟΦ
Ο Προπονητής

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΙΤΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου