ΦΛΩΡΙΝΑ:31-5-2009


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Ο Α.Ο.Φ

Φορτωμένοι με μετάλλια γύρισαν οι αθλητές ορεινού τρεξίματος
(mountain trekking)του Α.ΟΦ
ΠΑΠΑΚΟΣΜΑ ΒΗΘΛΕΕΜ- ΤΙΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΙΩΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ.
Στα πλαίσια της σκληρής προετοιμασίας τους για τον Μαραθώνιο του Ολύμπου στις 28 Ιουνίου, πήραν μέρος στον
1ο Αγώνα Ορεινού τρεξίματος 24 km στο ΜΟΥΡΙΚΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ.
Μετά από ένα επίπονο αγώνα στην κατηγορία ανδρών ,ο ΤΙΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία του και την 5η στην γενική κατάταξη ξεπερνώντας αθλητές θρύλους σε αυτό το άθλημα .
Ο Ιωαννοπουλος Γιάννης απέδειξε άλλη μια φορά τις ικανότητες του στους ορεινούς αγώνες και το πείσμα του και κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία του.
Η Παπακοσμά Βηθλεέμ παρά το ότι ήταν σε εξαιρετική φόρμα αντιμετώπισε πρόβλημα κατά την διάρκεια του αγώνα που της στέρησε την 1η θεση και περιορίστηκε στην τρίτη.
Το Δ. Σ του ΑΟΦ συγχαίρει τους παραπάνω αθλητές και τους εύχεται καλή δύναμη στην συνέχεια στον Μαραθώνιο του Ολύμπου.
Τα αθλητικά τμήματα του ΑΟΦ στις κατηγορίες παίδων –κορασίδων-φυτωρίωνν δεν έχουν σταματήσει να εργάζονται μεθοδικά στηριζόμενα σε επιστημονικές βάσεις, και να απασχολούν τα παιδιά με συνέπεια συνεχώς, από τον χειμώνα και για 11 μήνες τον χρόνο 2-3 φορές την εβδομάδα
με ποδηλασίες –ορειβασίες- roller-τρέξιμο.

O Πρόεδρος Ο Γραμματέας


Μπόσκος Αλέξανδρος Κώτσης Αθανάσιος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με σύνθημα τους ‘’ ΠΟΔΗΛΑΤΟ=ΖΩΗ’’ ξεκίνησαν οι δύο τολμηροί Φλωρινιώτες
ΚΟΥΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και ΤΙΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ τα ξημερώματα του Σαββάτου
16-5-09 το ταξίδι από την πλατεία της Φλώρινας μέχρι την Ακρόπολη
στην Αθήνα με ποδήλατο.
Στόχος τους ήταν με το τολμηρό και επίπονο αυτό εγχείρημα να αφυπνίσουν τον κόσμο και να στείλουν ένα μήνυμα –διαμαρτυρία για μια πιο πράσινη Πόλη με περισσότερα ποδήλατα, δημιουργία ποδηλατοδρόμων ,σεβασμό και προσοχή από τους οδηγούς των αυτοκινήτων προς τους ποδηλάτες.
Στην προσπάθεια τους αυτή βρήκαν υποστηρικτές τον Δήμο Φλώρινας, δια της αντιπροσώπευσης του από το πρώην Αντιδήμαρχο Παπαδημητρίου Τάκη,
τον Χορηγό της αποστολής’’Famili Mega Market ‘’και Επιχειρηματία της πόλης Σουμπάση Τραιανό και τον επιχειρηματία Σταυρου Ιωάννη’’Ξυλεία Σταύρου’’.
Τα 2 μέλη του ομίλου μας ποδηλάτησαν την πρώτη μέρα για 14 ώρες και διανυκτέρευσαν στην Λαμία ,όπως ήταν σχεδιασμένο .Την Δεύτερη μέρα ποδηλάτησαν άλλες 10 ώρες και έφτασαν στον Βράχο της Ακροπόλεως το απόγευμα της Κυριακής
Σε όλη την διάρκεια της αποστολής οι υποστηρικτές των ποδηλάτων
Σουμπάσης Τάκης και Παπαδημητρίου Τάκης ακολουθούσαν τους ποδηλάτες προστατεύοντας τους από άλλα οχήματα και παρέχοντας τους την απαραίτητη βοήθεια (παροχή ηλεκτρολυτών – υδατανθράκων-servise).
Την εκκίνηση κάλυψε η κρατική τηλεόραση ΕΡΤ3 και το WEST CANNEL.




ΤΟ ΔΣ
ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΓΩΝΩΝ MTB

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ
ElektroDinamiki. Co
ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ
PASHALIDIS
ΜΠΕΛΛΗΣ
MOVIE WORLD
OLYMPION CAFE
ΣΤΑΥΡΟΥ ΞΥΛΕΙΑ
ΤΟΤΤΗΣ
AUTO SOUMPASIS
MICHAELLO (ΠΟΔΗΛΑΤΑ-ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ)www.podilato.eu
FAMILY MEGA MARKET
FOOD COMPANY






ΤΟ ΔΣ






ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1981
ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΘΥΡΑ 9
Τ.Κ. 546 36 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΤΗΛ. 2310 200-160, FAX 2310 200-159 email: epsmath@otenet.gr


Αρ. Πρωτ. - 231 - Θεσσαλονίκη, 7 Μαΐου 2009

Π Ρ Ο Σ:
τον Δήμο Φλώρινας

Κύριε Δήμαρχε,

Η ΄Ενωσή μας αισθάνεται την ανάγκη να σας ευχαριστήσει θερμά, για την συνεργασία και βοήθεια, που μας παρείχατε στη διεξαγωγή των αγώνων Ορεινής Ποδηλασίας, που έγιναν από 2-3/5/2009 στη Φλώρινα, εν όψη του Πρωταθλήματος Β. Ελλάδος, βοηθώντας έτσι την αρτιότερη και επιτυχή διεξαγωγή τους.
Τα θετικότατα σχόλια που αποσπάστηκαν μετά το πέρας των αγώνων από όλους, μας χαροποιούν ιδιαίτερα και ελπίζουμε στο μέλλον να ανανεώσουμε το ραντεβού μας, σε μια διοργάνωση πανελληνίου επιπέδου, έχοντας στο πλευρό μας και τη δική σας βοήθεια.


Με αθλητικούς χαιρετισμούς
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (Α.Ο.Φ)
Παπακωνσταντίνου –Νερρέτης 5
53100 Φλώρινa
Τηλ:2385500195-fax:2385500196-κιν:6932919269
E-mail:a.o.flor@gmail.com
www.aoflor.blogspot.com

ΦΛΩΡΙΝΑ 5-5-2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την ευκαιρία των ποδηλατικών αγώνων και γενικότερα αυτής της γιορτής του αθλητισμού το 2ήμερο στην Φλώρινα το Δ.Σ του ΑΟΦ αισθάνθηκε την ηθική υποχρέωση να απονείμει τιμητικές πλακέτες στον αθλητή του ΣΟΧ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΒΑΣΙΛΗ για την πολυετή παραμονή του στην κορυφή της Ελληνικής Χιονοδρομίας, την συμμετοχή του σε 3 Ολυμπιάδες και την πρόκριση του στην 4η , και στον πατέρα της Χιονοδρομίας της Φλώρινας
Κο ΒΑΣΣΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ επί πολλά έτη αξιοπρεπέστατο Πρόεδρο του ΣΟΧ που σε δύσκολα χρόνια κράτησε τον σύλλογο ζωντανό με σεμνότητα και ζήλο και αγάπη.
Για όλους εμάς που μεγαλώσαμε με πρόεδρο τον Κο ΒΑΣΣΟ ΚΩΝ/ΝΟ η λέξη χιονοδρομία στην Φλώρινα είναι συνυφασμένη με το όνομά του


O Πρόεδρος Ο Γραμματέας


Μπόσκος Αλέξανδρος Κώτσης Αθανάσιος






ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1981
ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΘΥΡΑ 9
Τ.Κ. 546 36 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΤΗΛ. 2310 200-160, FAX 2310 200-159 email: epsmath@otenet.gr

Αρ. Πρωτ. - 214 - Θεσσαλονίκη, 5 Μαΐου 200
Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ, στα πλαίσια ανάπτυξης του αθλήματος, διοργάνωσε το Πρωτάθλημα Β. Ελλάδος Ορεινής Ποδηλασίας – ΜΤΒ σε όλες τις κατηγορίες το Σαββατοκύριακο 2-3 Μαΐου στη Φλώρινα. Οι αγώνες έγιναν με τη συνεργασία του νεοϊδρυθέντος Συλλόγου της Ένωσης Α.Ο.Φλώρινας.
Φανταστικό ήταν το θέαμα που γεύτηκαν όσοι παρακολούθησαν τους μικρούς ποδηλάτες να αγωνίζονται στο Ζωολογικό κήπο της Φλώρινας το Σάββατο το απόγευμα.
Ποδήλατα κάθε μεγέθους και χρώματος γέμισαν την περιοχή, δίνοντας την ευκαιρία στον κάθε θεατή να θαυμάσει τους μικρούς ποδηλάτες 8-10 ετών – κατηγορία Μίνι μικρά, 11-12 ετών – κατηγορία Μίνι μεγάλα, αλλά και τους μεγαλύτερους στην κατηγορία Παμπαίδων, Κορασίδων, Πανκορασίδων να παίρνουν μέρος τους αγώνες για τον τίτλο του Πρωταθλητή Β. Ελλάδας.
Την Κυριακή οι μεγαλύτερες κατηγορίες Ανδρών, Εφήβων, Παίδων, διαγωνίστηκαν σε μια υπέροχη διαδρομή ολυμπιακών προδιαγραφών, μήκους 7,3 χλμ. στη Δροσοπηγή Φλώρινας, απολαμβάνοντας την ομορφιά του βουνού και της φύσης. Τα σχόλια για την επιλεγμένη διαδρομή ήταν άριστα. Τους αγώνες παρακολούθησε και ο εθνικός προπονητής του ΜΤΒ κ. Ρώμας, ο οποίος ενθουσιασμένος δήλωσε ότι θα κάνει πρόταση στην Ομοσπονδία για διεξαγωγή του Πανελληνίου πρωταθλήματος στη Φλώρινα.
Στους αγώνες το διήμερο συμμετείχαν 150 περίπου αθλητές από τα Σωματεία: ΠΑΟΚ, ΠΟ.ΔΑΙΔΑΛΟΣ Δράμας, ΠΟ.ΒΕΛΟΣ, ΠΣ.ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ Κομοτηνής, ΓΣ.ΗΡΑΚΛΗΣ, ΑΣ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ, ΠΕΚΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, Β.Α.Ο., ΑΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ, ΑΣ.ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ, ΑΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΕΟΣ ΡΟΔΟΛΙΒΟΥΣ, ΑΠΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΣΕΡΡΩΝ.
Ο Β.Α.Ο. πήρε το πρωτάθλημα στις κατηγορίες Μίνι Μικρά με τον Τσορτσουκτσίδη Ηλία, Παμπαίδων με τον Βροχίδη Αλέξανδρο και Εφήβων με τον Ταχόπουλο Νίκο. Στην κατηγορία των Μίνι Μεγάλα πρωταθλητής βγήκε ο Πάσχος Σταύρος του ΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ, στους παίδες ο Κωνσταντινίδης του ΠΟ ΒΕΛΟΥΣ και στους Άνδρες ο Παπαδόπουλος-Σιαμλίδης Θωμάς του ΠΕΚΟ Θεσσαλονίκη.
Δυναμική η εμφάνιση του νέου Συλλόγου ΑΟ Φλώρινας με πολλές συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες και πολλές θέσεις στην εξάδα στις κατηγορίες Μίνι.
Τους αγώνες παρακολούθησαν πλήθος κόσμου, επίσημοι, μέλη συλλόγων, γονείς, φίλοι του αθλήματος.
Οι απονομές στους νικητές ανά κατηγορία έγιναν επί τόπου από τον Πανασιολογιώτατο πατήρ Κοσμά, τους Αντινομάρχες κ. Αντωνιάδη Ιωαν. και κ. Ευαγγέλου Χρήστο, τον Αντιδήμαρχο κ. Κρομμύδα Σπύρο, τον Πρόεδρο του ΑΟ Φλώρινας κ. Μπόσκο Αλεξ. , τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων ΕΠΣΜΑΘ κ. Παρμακλή Πέτρο, τον πρόεδρο Αθλητικού Συλλόγου Δροσοπηγής κ. Καρρά Βασίλη, τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Δροσοπηγής κ. Χαρίση Παύλο και τον Γ.Γραμματέα ΑΟ Φλώρινας κ. Κότση Αθανάσιο.
Σημαντική η βοήθεια από τα μέλη του Συλλόγου ΑΟ Φλώρινας στην διοργάνωση των αγώνων που συνέβαλλαν στην επιτυχία τους και ιδιαίτερα του προπονητή κ. Τίτα Χρήστου και του εφόρου Ποδηλασίας και ιατρού των αγώνων κ. Σβαρνά Θεόδωρου οι οποίοι αγωνίστηκαν πραγματικά για την άρτια διοργάνωση σε όλους τους τομείς. Τα συγχαρητήρια από όλους μας είναι η επιβράβευση τους και αξίζει να τους ευχαριστήσουμε θερμά.
Επισυνάπτονται αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων, φωτογραφικό υλικό.
Παρακαλούμε για τη δημοσίευση του παραπάνω κειμένου.
Ευχαριστούμε
Από το γραφείο της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ.