ΦΛΩΡΙΝΑ:7-12-2009


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΦ
ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ 23 km

ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΑ

Στην χαράδρα του ΕΝΝΙΠΕΑ στον Όλυμπο πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά στις 6-12-09 ένας από τους σκληρότερους αγώνες ορεινού τρεξίματος ο Hμιμαραθώνιος του Ολύμπου με το όνομα ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΕΝΝΙΠΕΑΣ 23km με την συμμετοχή 300 αθλητών από όλη την Ελλάδα.
Στον αγώνα αυτό συμμετείχε και ο ΑΟΦ με τρείς αθλητές του.
1)ΤΙΤΑ ΧΡΗΣΤΟ 2)ΙΩΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΝΝΗ 3)ΒΗΘΛΕΕΜ ΠΑΠΑΚΟΣΜΑ.
Μετά από έναν σκληρό αγώνα νικητής αναδείχτηκε ο αθλητής ΓΙΑΤΣΕΚ ΜΠΟΓΚΟΤΣ με χρόνο 2h:37:12.
Στην δεύτερη θέση γενικής τερμάτισε ο ΤΙΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ με χρόνο 2:42:55, σημειώνοντας και οι δύο παραπάνω αθλητές εξαιρετική επίδοση καταρρίπτοντας το ρεκόρ της διαδρομής που ήταν 2h:45:23.
Πολύ μεγάλη εμφάνιση έκανε και ο φέρελπις
ΙΩΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ που στην πρώτη του συμμετοχή στον Όλυμπο κατέκτησε την 23η θέση με χρόνο 3h:21:32.
Η ΒΗΘΛΕΕΜ ΠΑΠΑΚΟΣΜΑ υπερβάλλοντας του εαυτού της ξεπέρασε την περσινή επίδοσή της κατά 36 λεπτά κατακτώντας την 108 θέση γενικής (μεικτή μαζί με τους άνδρες )και την 4η στην κατηγορία της με χρόνο 3h:56:11.Τα επίσημα απότελέσματα βρίσκονται
στο site:www.rynningnews.gr ή στο www.olympus-marathon.com/
Οι επιδόσεις αυτές όπως μας δήλωσε η Παπακοσμά είναι προϊόν πολύ σκληρής και ειδικευμένης προπόνησης στα βουνά, σχεδιασμένη από τον Τίτα Χρήστο.
Στόχος τώρα των αθλητών μας είναι την άνοιξη στις 8 Μαίου ο υπερμαραθώνιος ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ στο ΠΗΛΙΟ 67km όπου μια καλή εμφάνιση θα τους δώσει το εισιτήριο για τον διεθνή υπερμαραθωνιο αγώνα στο MONT BLANK, και σε αυτή την κατεύθυνση θα χαραχτεί από εδώ και πέρα το προπονητικό πλάνο από τον Τίτα.
Επόμενος στόχος τους είναι ο κλασσικός ασφάλτινος Μαραθώνιος
της ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ 42km στις 7-10-2010.
Τέλος ο ΑΟΦ ανακοινώνει ότι το τμήμα της Χιονοδρομίας έχει σχεδόν ολοκληρώσει τις εγγραφές από την Άνοιξη, έχοντας μέχρι στιγμής 70 μικρούς αθλητές και απασχολεί 8 προπονητές
(3 στους Δρόμους Αντοχής και 5 στην κατάβαση).

O Πρόεδρος Ο Γραμματέας


Μπόσκος Αλέξανδρος Κώτσης Αθανάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου