ΑΡΓΥΡΟ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΦ
2ος ο ΤΙΤΑΣ - 3η η ΠΑΠΑΚΟΣΜΑ
ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟΝ ΑΟΦ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 25-4-10 στον Άγιο Γεώργιο Γρεβενών μέσα σε ένα πανέμορφο καταπράσινο τοπίο ο αγώνας ορεινού τρεξίματος, 28 χιλιομέτρων και 15 χιλιομέτρων..
Είναι η πρώτη φορά που η κοινότητα Αγίου Γεωργίου πραγματοποιεί αυτόν το εγχείρημα - σε συνεργασία με την Νομαρχία Γρεβενών και τον δήμο Ηρακλειωτών Γρεβενών-και πράγματι έστησαν έναν αξιοθαύμαστο αγώνα, παράδειγμα προς μίμηση.
Ο ΑΟΦ ήταν παρών και σε αυτή την διοργάνωση δίνοντας το μήνυμα ότι η
Φλώρινα θα είναι πάντα παρών σε τέτοιου τύπου ορειβατικές ενασχολήσεις, τόσο από πλευράς συμμετοχών όσο και επιδόσεων.
Οι συμμετοχές στα 28 χλμ ήταν 140 αθλητές από όλη την Ελλάδα, ενώ για τον ΑΟΦ ήταν του ΤΙΤΑ ΧΡΗΣΤΟΥ που κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία του της ΠΑΠΑΚΟΣΜΑ ΒΗΘΛΕΕΜ που κατάλαβε την 3η θέση στις γυναίκες ,
του ΙΩΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗ και του ΜΠΟΣΚΟΥ ΑΛΕΞΗ που αγωνίστηκαν με πολύ πείσμα στον δύσκολο αυτό αγώνα.
Στα 15 χλμ οι συμμετοχές ήταν περίπου 140 αθλητές και για τον ΑΟΦ έτρεξαν οι παρακάτω αθλητές οι οποίοι ήταν και το νέο αίμα της ομάδας και αγωνίστηκαν με σθένος και αξιοπρέπεια :
1)ΤΣΟΥΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
2)ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
3)ΤΣΟΥΛΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
4)ΣΤΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ’’

Ο Στέφανος Μαυρουδής δήλωσε: ‘’ήταν για μένα μια καινούργια αρχή ο αγώνας αυτός και θα αρχίσω να προπονούμαι εντατικά για καλύτερα αποτελέσματα .Όταν βρίσκεσαι σε ένα φανταστικά όμορφο περιβάλλον απολαμβάνεις την φύση και δοκιμάζεις τον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου. Βλέπουμε πολύ κόσμο να παίρνει μέρος σε τέτοιους αγώνες, ακόμα και ηλικίας 60-70 χρονών και δεν ξέρω γιατί στην πόλη μας την Φλώρινα δεν έχουμε την ίδια νοοτροπία . Καλούμε όλο τον κόσμο της Φλώρινας να έρθει κοντά μας και να κάνουμε μια μεγάλη παρέα, μια ομάδα από ενήλικες που θα απολαμβάνουν το βουνό και όχι πάντα κατ’αναγκη αγωνιστικά’’ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου