ΦΛΩΡΙΝΑ:30-5-2010


ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ-2 ΑΡΓΥΡΑ -2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΦ
ΣΤΟΝ 5Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΓΩΝΑ JUNIOR CUP MTB

Μεγάλη χαρακτηρίζεται η επιτυχία των αθλητών του ΑΟΦ στον αγώνα Ορεινής ποδηλασίας που πραγματοποιήθηκε στην ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ στη Λίμνη Πλαστήρα στις 30-5-2010 με διοργανωτές την Νομαρχία Καρδίτσας, τον Δήμο Πλαστήρα και την OUTSPORTS μέσα σε ένα μαγευτικό τοπίο.
Η διαδρομή που κλήθηκαν να τρέξουν οι μικροί ποδηλάτες του ΑΟΦ ήταν εξαιρετικά δύσκολη με απότομα κομμάτια και δύσκολές επικίνδυνες κατηφόρες. Ήταν δε αγώνας που εντάσσεται στο επίσημο καλεντάρι της ΕΛΛ.ΟΜΟΣΠΟΝΔ.ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ.
Οι αθλητές που έλαβαν μέρος ήταν

α/α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΘΕΣΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ
1 ΔΗΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 2ος
2 ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 5ος
3 ΤΙΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 4ος
4 ΠΑΛΙΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 3ος
5 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ Εγκατέλειψε μετά από πτώση
6 ΣΤΥΛΙΑΔΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ 3η
7 ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ 2η
8 ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ 1η
9 ΣΑΡΑΦΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 4ος

Οι αθλητές μετακινήθηκαν αυθημερόν με αρχηγό-προπονητή τον Τίτα Χρήστο.
Αξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή εντύπωση και τα θετικά σχόλια που απέσπασε ο νεοσύστατος ΑΟΦ για την οργάνωσή του, μιας και ιστορικοί σύλλογοι στην ποδηλασία δεν διαθέτουν τον εξοπλισμό του ΑΟΦ(minivan-trailer)και υστερούν στις ευέλικτες μετακινήσεις.
Κατά την διάρκεια του αγώνα τα στελέχη του ΑΟΦ ήρθαν σε επαφή με σημαίνοντα στελέχη της ποδηλασίας προκειμένου να σχεδιάσουν και να εξετάσουν την συνδιοργάνωση στο Χιον.Κέντρο Βίγλας Διεθνή ΑΓΏΝΑ Ποδηλασίας 24 ωρών καθώς και Downhill.
Επόμενος αγώνας για τον ΑΟΦ είναι στις 12-13/6/10 στο BIANCHI CUP MTB στην Καρδίτσα και στην Λάρισα αντίστοιχα. Στις αποστολές αυτές ο ΑΟΦ θα λάβει μέρος με τους 50 ποδηλάτες αθλητές του που διαθέτουν αθλητική ποδηλατική ταυτότητα μιας και οι αγώνες αυτοί είναι επίσημοι αγώνες της
Ποδηλατικής Ομοσπονδίας.
Το Δ.Σ συγχαίρει τους παραπάνω αθλητές για τις θέσεις τους, και ευχαριστεί θερμά τον ΧΟΡΗΓΟ της αποστολής, την Επιχείρηση AUTOGAZ και τον επιχειρηματία κο ΣΑΡΑΦΗ ΦΩΤΗ


ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου