ΦΛΩΡΙΝΑ:29-8-2010

ΑΓΩΝΑΣ ΘΕΡΙΝΟΥ ΔΙΑΘΛΟΥ
ΦΑΛΑΚΡΟ ΔΡΑΜΑΣ

Η πρώτη αγωνιστική θερινή δραστηριότητα ( για την Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας και τον Α.Ο.ΦΛΩΡΙΝΑΣ ) πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Αυγούστου στο Φαλακρό Δράμας με οργανωτή τον ΕΟΣ Δράμας και την ΤΕΒΑ. Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται τέτοιος αγώνας στη χώρα μας και οι εντυπώσεις ήταν ιδιαίτερα θετικές τόσο για την αξιέπαινη πρωτοβουλία των οργανωτών όσο και το αποτέλεσμα της διοργάνωσης. Ο στόχος επιτεύχθει αφού 50 περίπου αθλητές – κυρίως παίδες και κορασίδες - από 6 σωματεία αψήφησαν τις υψηλές θερμοκρασίες και αγωνίστηκαν με πάθος για τη διάκριση και έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρων για το Δίαθλο. Η εμπειρία ήταν μοναδική και η επανάληψη στο μέλλον τέτοιων μορφών αγώνων δεδομένη. Αγωνιστικά ξεχώρισαν οι Κυριαζής Δημήτρης (ΒΟΛ), Tούπου Ευθυμία (ΝΑΟ), Βουδούρης Άγγελος (ΝΑΟ) και Τσακίρη Μαρία (ΔΡΑ).
Για τον ΑΟΦ μεγάλος άτυχος του αγώνα ήταν ο Στάκινος Πασχάλης ο οποίος στο τρέξιμο πραγματοποίησε τον πρώτο χρόνο, στις βολές όμως στάθηκε άτυχος καθώς έπαθε εμπλοκή το όπλο του και καθυστέρησε στο πέδίο βολής για περίπου 4 min καταλαμβάνοντας τελικά την 5η θέση.
Στους αγώνες αυτούς ο πρόεδρος του Ομίλου Μποσκος Αλέξανδρος παρέλαβε και χρεώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας για λογαριασμό του ΑΟΦ ένα ειδικευμένο όπλο διάθλου, απαραίτητο για τις προπονήσεις σκοποβολής των αθλητών.
Στον αγώνα αυτόν ο ΑΟΦ συμμετείχε με 8 αθλητές του:

1.ΣΤΑΚΙΝΟ ΠΑΣΧΑΛΗ
2.ΔΗΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ
3.ΣΤΑΝΙΔΗ ΡΕΝΟ
4.ΒΕΙΚΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ
5.ΔΟΥΙΤΣΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
6.ΠΟΛΠΑΤΖΗ ΔΑΦΝΗ
7.ΚΕΣΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
8.ΣΤΥΛΙΑΔΟΥ ΑΡΤΕΜΗ

Το Δ.Σ ευχαριστεί τον χορηγό της αποστολής CAFE OLYMPION

ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου