20α ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2010
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΦ
ΜΕ 4 ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ


Σε εξαιρετική φόρμα βρέθηκαν οι μικροί αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας στους Ποδηλατικούς Αγώνες Δεξιοτεχνίας 20α ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, που πραγματοποιήθηκαν στην Θεσσαλονίκη στις 23/10/2010 στην Παραλία, με διοργανωτές την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας Θράκης ,τον Δήμο και την Νομαρχία Θεσ/νίκης.
Οι διοργανωτές είχαν στήσει μια πολύ όμορφη και άκρως τεχνική πίστα, με πολλά εμπόδια, την οποία κλήθηκαν να περάσουν οι αθλητές με χρονομέτρηση και με βαθμούς ποινής για όποιον ακουμπούσε πόδι ή παρέκαμπτε τεχνικό εμπόδιο. Η παρουσία των θεατών άγγιξε τα 1000 άτομα που με τις φωνές και τις επευφημίες του ενθάρρυναν τους επίδοξους ποδηλάτες δίνοντας έτσι μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και πρωτόγνωρη εμπειρία για τα παιδιά.
Οι αθλητές του ΑΟΦ ξεχώρισαν σε όλες τις κατηγορίες αφού κατέκτησαν την πρώτη θέση σε 4 από τις 5 κατηγορίες.
Οι πολιτικοί και οι άνθρωποι της Τοπικής αυτοδιοίκησης Θες/νικης που παρευρέθησαν, θέλησαν να φωτογραφηθούν με τους αθλητές του ΑΟΦ με τα κύπελλα ,καθώς ήταν η πιο οργανωμένη ομάδα από άποψη εξοπλισμού και εμφάνισης.
Πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι:
ΔΗΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΣΟΡΛΑΚΗΣ ΡΑΦΑΗΛ
ΣΤΥΛΙΑΔΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ
Αργυρό μετάλλιο κέρδισε η: ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ .
Στον αγώνα συμμετείχαν οι Τίτας Γεώργιος-Βοσκόπουλος Γιάννης-Παλιάρης Χρήστος-Γεωργιάδης Ηλίας-Δήμου Αλέξανδρος ,οι οποίοι ενώ πέτυχαν πολύ καλό χρόνο διαδρομής (που θα τους χάριζε ακόμα και πρώτη θέση), φορτώθηκαν με βαθμούς ποινής επειδή ακούμπησαν πόδι κάτω στην διαδρομή
Το Δ.Σ συγχαίρει τους παραπάνω αθλητές του, για τις επιτυχίες τους.
Η Φλώρινα αρχίζει να αναπτύσσει με γοργούς ρυθμούς την αγωνιστική Ποδηλασία MTB-στις μικρές κατηγορίες- και να φέρουν καρπούς οι κόποι των ανθρώπων του Ομίλου.

ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου