ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ
9 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΦ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ

Απόλυτη ήταν η κυριαρχία του ΑΟΦ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας που πραγματοποιήθηκε στις 11-12-13/3/2011 στο Χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια Ημαθίας. Η αποστολή απαρτίστηκε από 31 αθλητές του ΑΟΦ , 3 προπονητές και πλήθος γονέων και φίλων του Ομίλου.
Η εμφάνιση του Ομίλου ήταν όσον αφορά την οργάνωση, το συντονισμό και το στήσιμο της όλης ομάδας ήταν υποδειγματική και παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς συλλόγους με παράδοση στον χώρο. Κατάφερε δε, να αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια από όλους τους θεατές και τους Διοργανωτές. Απογοητευτική παρ’ όλα αυτά ήταν η μειωμένη συμμετοχή αθλητών και η απουσία συλλόγων που κάποτε καλλιεργούσαν το άθλημα της χιονοδρομίας και είτε έχουν μικρό αριθμό αθλητών είτε δεν εμφανίζονται καθόλου - σε αντίθεση με τον ΑΟΦ που κάθε χρόνο έχει μια ανοδική πορεία έμψυχου δυναμικού της τάξης του 42% στην Χιονοδρομία και στην ποδηλασία 33% -
Σχετικά με τα αποτελέσματα, η αγωνιστική εμφάνιση των αθλητών της Φλώρινας ήταν εξαιρετική τόσο στις μεγάλες κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων όσο και στις κατηγορίες Φυτωρίων κάνοντας υπερήφανους τους προπονητές και τους παρευρισκόμενους γονείς των παιδιών.
Τα μετάλλια έφτασαν το αριθμό 9 (3 ΧΡΥΣΑ-1 ΑΡΓΥΡΟ-5 ΧΑΛΚΙΝΑ) με πρωταγωνιστές τους ΔΟΥΙΤΣΗ-ΚΕΣΙΔΟΥ-ΚΟΥΛΙΔΟΥ-ΒΕΙΚΟΥ-ΠΟΛΠΑΤΖΗ-ΜΠΟΙΚΟ-ΔΗΜΟΥ-ΧΡΗΣΤΟΥ.
Αίσθηση προκάλεσε σε όλους το πάθος και η αγωνιστικότητα των αθλητών του φυτωρίου που υπερέβησαν του εαυτού τους, προσφέροντας ένα πλούσιο θέαμα σε όλους τους θεατές παίρνοντας πρώτες θέσεις σε όλες τις κατηγορίες (γεννηθέντες 2000-2001-2002-2003).
Τέλος όπως δήλωσε ο πρόεδρος Μπόσκος Αλέξανδρος είναι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος όχι μόνο για τα αποτελέσματα αλλά γιατί ήταν ένα πολύ ευχάριστο 3ήμερο για τα παιδιά (μια χαρούμενη εκδρομή με 3 διανυκτερεύσεις σε HOTEL στην Νάουσα) που έδωσε την ευκαιρία να δεθεί παραπάνω η ομάδα. Επίσης έγινε πραγματικότητα και ο στόχος που είχε βάλει ο προπονητής Τίτας με τις μεγάλες αθλήτριες, και που δεν ήταν άλλος από την νίκη και την εξασφάλιση της ευνοϊκής μοριοδότησης 8% , για την εισαγωγή τους σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου