ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 4ΧCROSS
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Νέο Δημοτικό Πάρκο Φλώρινας την Κυριακή 22/5 , ο Ποδηλατικός αγώνας 4XCROSS που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Φλώρινας μαζί με τον Δήμο Φλώρινας
(που ήταν και ο Μέγας Χορηγός του αγώνα).
Το πάρκο πλημμύρησε από παιδιά και ποδήλατα και οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.
Περίπου 100 επίδοξοι ποδηλάτες από 4 μέχρι 16 χρονών αγωνιστήκαν (στις πολύ μικρές ηλικίες είχε τον χαρακτήρα της παιγνιώδους φιέστας) με πάθος, κάτω από τα βλέμματα των γονέων τους και την φροντίδα των ανθρώπων του ΑΟΦ, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα που συγκίνησε και γέμισε χαρά όλους τους παρευρισκόμενους.
Όλα δείχνουν ότι ο αυτός Ποδηλατικός Αγώνας θα γίνει πια θεσμός στην πόλη μας κάθε χρόνο, αφού είναι η δεύτερη χρονιά που πραγματοποιείται, και έχει αυξανόμενο (διπλάσιο )αριθμό συμμετοχών από πέρυσι.
Φαίνεται ότι ο στόχος των ανθρώπων του ΑΟΦ για ανάπτυξη της ποδηλασίας, και της ποδηλατικής συνείδησης στους Φλωρινιώτες έχει αρχίσει να παίρνει μορφή, έχοντας βέβαια πολύ δρόμο ακόμα και πολύ δουλειά.
Στην ίδια κατεύθυνση με τον ΑΟΦ είναι και ο Δήμος Φλώρινας, που στηρίζει οικονομικά τους ποδηλατικούς αγώνες, και διευκολύνει όχι μόνο την πραγματοποίηση τους, αλλά και τις προπονήσεις των αθλητών του ΑΟΦ, κατά την περίοδο της Άνοιξης –Καλοκαιριού -Φθινοπώρου .
Κατά την έναρξη των αγώνων στην Ομιλία του ο Αντιδήμαρχος κ.Αρειστίδου Άρης ανέφερε την θέληση της Δημοτικής αρχής για δημιουργία ποδηλατοδρόμων στην πόλη μας, έτσι ώστε να ακολουθήσει τα πρότυπα Ευρωπαϊκών πόλεων.
Για την ιστορία τα αποτελέσματα των αγώνων ήταν τα εξής:

ΠΑΝΠΑΙΔΕΣ-ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
1η ΘΕΣΗ:ΔΗΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-
1Η ΘΕΣΗ: ΣΤΥΛΙΑΔΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ

ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΓΟΡΙΑ
1ΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΑΝΟΣ
2ΟΣ ΤΣΟΡΛΑΚΗΣ ΡΑΦΑΗΛ
3ΟΣ ΤΙΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
1Η ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ
2Η ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ
3Η ΠΕΤΙΔΟΥ ΒΑΣΙΑ

ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΑΓΟΡΙΑ
1ΟΣ ΣΚΛΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
2ΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
3ΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
1Η ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΡΑΦΑΕΛΑ
2Η ΒΕΛΛΙΟΥ ΕΥΑ
3Η ΓΚΟΥΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ


Το Δ.Σ του ΑΟΦ ευχαριστεί θερμά τον ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, την ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ για την πολύτιμη βοήθειά τους, καθώς επίσης και όλα τα μέλη του συλλόγου, τους προπονητές, τους μικρούς αθλητές που συμμετείχαν και όλους τους γονείς που στήριξαν την διοργάνωση με την παρουσία τους

:


Για το Δ.Σ

O Πρόεδρος Ο Γραμματέας


Μπόσκος Αλέξανδρος Κώτσης Αθανάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου