ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΒΙΓΛΑ 15/16-2-14-ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ

Θα το θυμόμαστε για όλη μας την ζωή.Συγχαρητήρια σε ολους που συμμετείχαν .Οι 30 που δεν ήρθαν έχασαν !!!!!!!!!Ευχαριστούμε τον προπονητή μας Νικο Λουκαρη για τις 800 !!!!!!! φώτo.
ΑΟΦ 2014
ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΟΦ ΣΤΟ ΧΙΟΝ.ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΓΛΑΣ
Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας-Πισοδερίου και συγκεκριμένα στο ΣΑΛΛΕ ΤΟΤΤΗΣ διανυκτέρευσαν 56 αθλητές του ΑΟΦ ηλικίας από 4  μέχρι 17 χρονών, μαζί με τους προπονητές τους, το Σαββατοκύριακο 15/16-2-2014.Το εγχείρημα αυτό του ΑΟΦ   (2η φορά) θεωρείται πολύ απαιτητικό , μιας και η διήμερη διαχείριση, η φροντίδα τόσων μικρών παιδιών, με διανυκτέρευση σε ένα διαφορετικό από  το οικείο περιβάλλον του σπιτιού τους, απαιτεί βαθιά γνώση, εμπειρία και αγάπη για τα παιδιά ,σοβαρότητα, υπευθυνότητα και απόλυτο προγραμματισμό. Μέσα σε αυτό το μαγικό Χειμερινό Μini Camp, οι 56 επίδοξοι μικροί κατασκηνωτές απασχολήθηκαν κάνοντας σκί και παιχνίδια με το χιόνι, πήραν μέρος σε διασκεδαστικούς διαγωνισμούς, κερδίζοντας μετάλλια και διπλώματα για τις διακρίσεις τους. Το βράδυ παρακολούθησαν παιδικές ταινίες, έπαιξαν επιτραπέζια παιχνίδια και συμμετείχαν όλοι σε νυχτερινή ορειβατική πεζοπορία με φακούς, στις ανεμογεννήτριες (Θέση Πινερίτσα).Στην επιστροφή από την Ορειβασία, οι προπονητές άναψαν μπροστά από το Σαλλέ Τόττης Βεγγαλικά και πυροτεχνήματα, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα στα μικρά παιδιά. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εδώ, καθώς τρελός χορός ZUMBA ξεκίνησε αμέσως μετά, με επαγγελματία εκπαιδεύτρια δασκάλα χορού, την οποία είχε καλέσει ο Όμιλος, για να διασκεδάσει τα παιδιά. Φυσικά τα πιτσιρίκια ακούραστα και απτόητα δεν σταμάτησαν όλο το βράδυ, αφού κανένα παιδί δεν ήθελε να κοιμηθεί και όλοι ήθελαν να κάνουν σκανδαλιές και να μείνουν ξύπνιοι, για να μην χάσουν όλες αυτές τις μαγικές στιγμές που ζούσαν με τον Όμιλο. Την επόμενη μέρα, αφού προπονήθηκαν κάνοντας σκι, επέστρεψαν σπίτια τους το μεσημέρι, γεμάτα εμπειρίες και εικόνες που θα τους μείνουν αξέχαστες για όλη τους την ζωή.
Το Δ.Σ συγχαίρει  όλους τους μικρούς αθλητές του και τους προπονητές τους, που συμμετείχαν στο  διήμερο Χειμερινό Mini Camp του ΑΟΦ. Ο Όμιλος συνεχίζει με συνέπεια και υπευθυνότητα στην 6ετή διάρκεια ζωής του, να γυμνάζει και να ψυχαγωγεί τα μικρά παιδιά, γιατί έχει και την γνώση και την εμπειρία να το κάνει αυτό, με απόλυτο επαγγελματισμό και σοβαρότητα.
Ευχαριστεί θερμά τους κους Κώστα και Τάσο Τόττη για την φιλοξενία στο Σαλλέ και την υλικοτεχνική υποστήριξη, καθώς και όλους τους γονείς των μικρών παιδιών που έδειξαν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στον ΑΟΦ.
ΤΟ Δ.Σ










Διαγωνισμός ζωγραφικής






Απονομές διαγων.ζωγραφικής

Νυχτερινή πορεια στις ανεμογεννήριες

Διαγωνισμός καλύτερου Μάγουλου



Επιτραπέζια παιχνιδια

ZUMBA Χορός με δασκάλα στο Σαλέ Τόττης





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου