Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ ΑΟΦ ΓΙΑ ΤΟ 2015
Στις 11/1/2015, στο κατάμεστο lobby του Ηotel  ΠΛΕΙΑΔΕΣ  και μέσα σε ένα ευχάριστο οικογενειακό περιβάλλον, με την συμμετοχή περίπου 300 ατόμων (αθλητών, γονέων και φίλων του Ομίλου), πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της Πίτας του ΑΟΦ, για το 2015.Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Βουλευτής Φλώρινας κος Κωνσταντινίδης Ευστάθιος,ο Αντιπεριφερειάρχης κος Μπίρος Στέφανος,ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας κος Καρακόλης Μιχάλης, οι οποίοι τιμώντας την εκδήλωση, εξέφρασαν τις θερμότερες ευχές και τα συγχαρητήρια τους, για την ανοδική πορεία του  Ομίλου, καθώς και για την παρουσία πληθώρας  μικρών παιδιών. Την Πίτα έκοψε ο Πρόεδρος  του ΑΟΦ,κος Μπόσκος Αλέξανδρος, που ευχήθηκε  υγεία σε όλους και καλή πρόοδο στα παιδιά.
Οι τυχεροί της βραδιάς, που πέτυχαν τα 2  φλουριά ήταν οι: 
1)Μάλλιος Βασίλης (αθλητής) που κέρδισε μια στολή του Σκι.
2) Ηλίας Χρήστος (γονέας) που κέρδισε ένα τετραήμερο ταξίδι για 2 άτομα στο Bansko ή κατ’επιλογή στην Κωνσταντινούπολη.
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όλους, αφού αναπάντεχα η κοπή εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο  γλέντι, ενώ πολλά  παιδιά που είχαν ετοιμάσει χορευτικά, ξεσήκωσαν  όλους τους υπόλοιπους λιλιπούτειους χιονοδρόμους και όχι μόνο, σε ένα ξέφρενο χορό. Ακολούθησε KARAOKE Party,όπου μικροί και μεγάλοι έδειξαν τις ικανότητές τους στο τραγούδι, προσφέροντας άφθονο γέλιο και χαρά στους παρευρισκόμενους.
Το Δ.Σ του Α.Ο.Φ,αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει το ταξιδιωτικό γραφείο Gaiganis Travel, καθώς και το κατάστημα Αθλητικών ειδών Snowland στον Αγιο Αθανάσιο Πέλλας, για τα δώρα που πρόσφεραν σε αυτή την γιορτή του Ομίλου.
Ευχαριστούμε επίσηςτην αθλήτριά μας Ήρα Τασούλη για τις φωτογραφίες.
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Μπόσκος Αλέξανδρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου