ΑΡΩΜΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΦ 4/1/2009


ΑΡΩΜΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΦ

Στο ΔΑΚ Φλώρινας και συγκεκριμένα στην αίθουσα που φιλοξενεί την πίστα Αναρρίχησης, βρέθηκαν οι μικροί αθλητές του ΑΟΦ το απόγευμα της Κυριακής προκειμένου να έρθουν σε επαφή για πρώτη φορά με το συναρπαστικό αυτό άθλημα .
Ο ενθουσιασμός ήταν τόσο μεγάλος από τα παιδιά , που δεν σταματούσαν να σκαρφαλώνουν και να αναρριχούνται ,υπό την επίβλεψη των υπεύθυνων αναρρίχησης Μπαλάκα Γιώργου και της Τσούλου Μένιας.
Την γνωριμία των παιδιών με την πίστα παρακολούθησε και ο πρώην αντιδήμαρχος και νύν δημοτικός Σύμβουλος κ.Βοσκόπουλος Σταύρος, ο οποίος ήταν από τους πρωτεργάτες υλοποίησης της πίστας αυτής, που χρηματοδοτήθηκε από τον Δήμο Φλώρινας, και αποτελεί ένα στολίδι για την πόλη μας.
Κοντά στα παιδιά βρέθηκε ο Πρόεδρος του ΑΟΦ Μπόσκος Αλέξης, καθώς και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Τίτας Χρήστος,και πλήθος γονέων.
Ο Όμιλος έχει σκοπό να καλλιεργήσει την Αναρρίχηση σε επίπεδα φυτωρίων και αργότερα σε αγωνιστική μορφή ,και να απασχολεί τους αθλητές του με ποικιλία δραστηριοτήτων (Σκι ,ποδηλασία ,ορειβασία ,αναρρίχηση) όλο τον χρόνο.
Αισθάνεται επίσης την υποχρέωση να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά :
1) Τον Νομάρχη κ.Βοσκόπουλο Γιάννη για την εξασφάλιση της μετακίνησης των αθλητών μας, από την Φλώρινα στην Βίγλα, με εκδρομικό λεωφορείο, καθώς και για την συμπαράστασή του στο ξεκίνημα του Ομίλου μας.
2) Τον επιχειρηματία κ.Τόττη Δημήτριο για την παραχώρηση στον Όμιλο μας,
2 αιθουσών ,στο Διοικητήριο του Χιον. Κέντρου Βίγλας,και για την βοήθεια που μας παρέχει καθημερινά.
3) Το κατάστημα ηλεκτρονικών κ.Πασχαλίδη Κοσμά
4) Τον εργολάβο- ηλεκτρολόγο κ.Μούτσιο Γιάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου