OLYMPIC YOUTH FESTIVAL -ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΦ




ΦΛΩΡΙΝΑ:8-2-2009


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αναχωρεί για το SLASK-BESKIDI της Πολωνίας η Εθνική Ομάδα Σκι Δρόμων Αντοχής την Παρασκευή 13-2-2009 προκειμένου να λάβει μέρος στο European Youth Olympic Festival 2009( Ολυμπιάδα Νέων) που θα διαρκέσει από14 εως 20/2/2009
Αυτή η διοργάνωση πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια υπό την επίβλεψη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και της εκάστοτε για κάθε χώρα Ολυμπιακής Επιτροπής.
Στην Διοργάνωση αυτή θα λάβουν μέρος και οι Φλωρινιώτες Πρωταθλητές Ελλάδος ΚΟΥΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΑ.
Επίσημος προπονητής που θα συνοδεύσει την Εθνική Ομάδα Δρόμων Αντοχής θα είναι ο Φλωρινιώτης Ομοσπονδιακός προπονητής ΤΙΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.
Όπως δήλωσε ο ΤΙΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ η συμμετοχή των παραπάνω αθλητών της Φλώρινας δεν είναι τυχαία ,μιας και ήταν αποτέλεσμα μιας ιδιαίτερα επίπονης και εξαντλητικής προσπάθειας που ξεκίνησε την περσυνή χρονιά και ολοκληρώθηκε με επιτυχία .Οι αθλητές αυτοί είναι εξαιρετικά παιδιά με ήθος και καλοί μαθητές, έχουν όμως φέτος πολλές υποχρεώσεις με τα μαθήματά τους μιας και βρίσκονται στην 3η Λυκείου και κρίνεται το μέλλον τους και η επαγγελματική τους αποκατάσταση.
Ξεκίνησαν την αθλητική τους καριέρα πριν αρκετά χρόνια με τον ΤΙΤΑ ΧΡΗΣΤΟ, πετυχαίνοντας πολλές Πανελλήνιες Διακρίσεις και εξακολουθούν να είναι κοντά του, έχοντας για την φετινή χρονιά την φροντίδα του Αθλ.Ομίλου Φλώρινας.
Το ΔΣ του ΑΟΦ τους εύχεται καλό ταξίδι και να πετύχουν την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση της Ελλάδος και της πόλης μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου